AutoriusTema: Wing Chun(Tsun)  (Skaityti 194663 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Antanas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2007
  • Žinutės: 83
  • Amžius: 41
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Tsun kombinavimas su kitais kovos menais ar sportu
« Atsakyti #405 įjungtas: 2007 Vas 23, 11:01:46 am »
Sveiki,
Užtikau jūsų diskusijas ir pasakysiu, taip idomu buvo skaityti :) Truputi apie save, treniruojuosi WT puse metų esu nekoks sportininkas tai man šitas stilius pats tas. Ir tai sunkiai į galvą lenda :)
Dar noriu padėkoti, kad padedate susigaudyti kovos menų peripetijose ir t.t
Žodžiu reiks aktyviau padalyvauti diskusijose nes matau proto jos tikrai prideda  :respect:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #406 įjungtas: 2007 Kov 01, 07:30:03 am »
Jei kalbeti apie WT-WC kombinavima su kitais kovos menais (sportais), tai man Rutos variantas atrodo gana vykes (imtynes+WT ar WC). Bet man cia kaip tam Cepajevui: "Serdcem ciuju cto pol litra, no matematiciski dakazatj neumeju (shirdimi jauciu, kad puse litro, bet matematishkai irodyti to nemoku)"   :nezino:

Tik reiktu Rutos atveju apsispresti, kuom ji nori buti:
1)ishmanancia Chi-sao (bei kitokius WT-WC fokusus) imtynininke...
2)ar nepasimetancia parteri, bei kitose imtyniu peripetijose Winchiuniste.  :senis:

Kiek zinau, tai Winchiunuose (abejuose) svarbia vieta uzima zmogu luoshinantis ar panashaus pobudzio veiksmai... Bet argi visada esi puolamas triju-penkiu prieshininku? Ar visada butina tam uzpuolikui sulauzyti keliuka, sutraishkyti kiaushelius arba net smugiu alkune ish virshaus sutrupinti jam pora stuburo slanksteliu???
 Nusiblokavai (ar kitokiu budu ishvengei smugiu), paciupai neprieteliu, o po to parsigrioves ji sumazgai. O tada pasiteirauji apie jo tolimesnius ketinimus. Jei jo ketinimai radikaliai nesutampa su tavais, tai pavaishini pora-trejeta smugiu ir toliau siulai spresti ginca sau palankesne linkme. Na ir t.t....
 Pagaliau net ir tuos pacius imtynininkus bus lengviau dauzyti partery, jeigu turesi bent jau shioki toki parterini paruoshima...
 Mixuojant tiek boksa, tiek karate su vinciunu gali ishkilti sunkumu, nes kaip ne kaip, o poziuriai i smugiavimo subtilybes visgi daugiau ar maziau skiriasi. O imtynes gi labiau kuruoja ta sriti, kurios WC-WT lig ir privengia, todel shie stiliai labiau papildis vienas kita negu pjausis tarpusvyje.

P.S. Nors ish kitos puses paimkim Bruce Lee... Shis zmogelis mixavo ir WC, ir Boksa, ir dar gal pora kitu stiliu... Ir kazkodel tai negirdejau, kad jam tai prastai gaudavosi... Cia turbut, kaip kulinarijoje, jeigu maishai atatinkamomis proporcijomis atatinkamus produktus, tai gaunasi mishraine arba salotos (bent jau man shie patiekalai patinka). Taciau, jeigu maishimas atliekamas netinkamai, tai gaunasi jovalas! O jovalas, kaip zinia, labiau kiauliu, o ne zmoniu maistas...  :bandit: :fanaras:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2006
  • Žinutės: 736
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #407 įjungtas: 2007 Kov 01, 16:59:34 pm »
Na man , bent jau kol neilgai lankau, gerai. Iš pradžių kai mane winchune puldavo pasimesdavau, nežinodavau, ką daryti, bet pradėjau taikyti, ką išmokau - smūgius, blokus, ir viskas gerai, o kai prieinu į artimesnę kovą, tai pabandau ir pakirtimus, padnožkes, pabandau metimų, nors tuos dalykus ant winchunistų man nesiseka daryti. Tai man dziudo ir WT/WC puikiai kombinuojasi, t. y. praktiškai nemaišo, nors nebent mano stovėsena kartais būna kaip WC atstovės, o kartais kaip dziudistės. O kuo būti man apsispręsti nereikia: dziudo man daug davė ir žinios nedings, pravers, bet tai praeitis, dabar wingchunas. Mokiausi metimų, dabar mokausi smūgių.
Paladinas,
Paaiškinkit tą mintį apie pusę litro, gal aš tokia kvaila, bet esmės nepagaunu.
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #408 įjungtas: 2007 Kov 01, 18:14:37 pm »
Citata
Paladinas,
Cia yra tokis anekdotas kaip Cepajevas laike matiekos egzamina ir nemokejo ishspresti kazkokio uzdavinio, kurio atsakymas kaip jam atrode turejo buti 0,5.
Tai man tas pats, ash intuityviai jauciu, kad tavo mixas yra geras, bet argumentuotai pagristi savo nuomones negaliu... :rolleyes:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #409 įjungtas: 2007 Kov 01, 18:27:30 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na man , bent jau kol neilgai lankau, gerai. Iš pradžių kai mane winchune puldavo pasimesdavau, nežinodavau, ką daryti, bet pradėjau taikyti, ką išmokau - smūgius, blokus, ir viskas gerai, o kai prieinu į artimesnę kovą, tai pabandau ir pakirtimus, padnožkes, pabandau metimų, nors tuos dalykus ant winchunistų man nesiseka daryti. Tai man dziudo ir WT/WC puikiai kombinuojasi, t. y. praktiškai nemaišo, nors nebent mano stovėsena kartais būna kaip WC atstovės, o kartais kaip dziudistės. O kuo būti man apsispręsti nereikia: dziudo man daug davė ir žinios nedings, pravers, bet tai praeitis, dabar wingchunas. Mokiausi metimų, dabar mokausi smūgių.
Paladinas,
Ir pasikartosiu dar karta... Apsispresk kuo tu nori buti ar vinciuniste mokanti imtyniauti, ar dziudoiste mokanti reikalui esant ir ispirti, ir koki "gilumini" smugi padaryti.  ;-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #409 įjungtas: 2007 Kov 01, 18:27:30 pm »

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #410 įjungtas: 2007 Kov 01, 19:01:44 pm »
Ir pasikartosiu dar karta... Apsispresk kuo tu nori buti ar vinciuniste mokanti imtyniauti, ar dziudoiste mokanti reikalui esant ir ispirti, ir koki "gilumini" smugi padaryti.  ;-)

o tu gal gali rasti internete video kur WT/WC daro "giluminius" smugius :)?
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #411 įjungtas: 2007 Kov 01, 19:27:55 pm »
Daug (aishku ne tiek daug kaip ash priesh tai) prirashiai, tai ash per neatiduma nepastebejau, kad tu jau apsisprendiai "kuom busi", todel... Ka cia daugiau pridesi?.. :rolleyes: ;-)
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #412 įjungtas: 2007 Kov 02, 13:25:16 pm »
Paladinas,
Na kam prisirišti prie tų sąvokų, pavadinimų(winchunistė, dziudistė), nes tai vis tiek neapibrėš žmogaus. Aš nei tokia nei tokia, aš esu aš. Mokaus tai kas man patinka, ko noriu, ir man nesvarbus pavadinimas. Sorry už filosofinį nukrypimą. :D
"Neskubėk. Nesirūpink. Čia esi tik trumpam. Tad būtinai stabtelk pauostyti gėlių." Walter Hagen

MWT

• Svečias
« Atsakyti #413 įjungtas: 2007 Kov 25, 14:48:47 pm »
Labas visiem, užtikau neblogą forumą pasirodo... įdomios temos.Tai norėjau paklausti.Artėja egzaminų laikymas gegužės mėnesį, ar daug kas planuojat laikyti kokį nors lygį? :oho:

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #414 įjungtas: 2007 Kov 26, 07:44:12 am »
Labas visiem, užtikau neblogą forumą pasirodo... įdomios temos.Tai norėjau paklausti.Artėja egzaminų laikymas gegužės mėnesį, ar daug kas planuojat laikyti kokį nors lygį? :oho:
Kokių egzaminų - wing tsun ar šiaip ko? Kur artėja - iš kokio miesto esi? Jei galima, konkrečiau  ;-)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

« Atsakyti #414 įjungtas: 2007 Kov 26, 07:44:12 am »

MWT

• Svečias
« Atsakyti #415 įjungtas: 2007 Kov 26, 17:46:25 pm »
Na dėl wing tsun egzaminų (laikomi lygiai), kurie bus atrodo gegužės 18 d. (tikslios dienos nepamenu) :-) Seminaras ir egzaminai vyks Vilniuje.Beje pats iš ten ir esu :P

Atsijungęs Ruta

• VIP narys
  • 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #416 įjungtas: 2007 Kov 29, 15:38:35 pm »
Kurį lygį laikysi? Na aš tai bent artimiausiu metu lygio nelaikysiu ir dėl to nė kiek nenusimenu. :D Ką manai apie wingchun?

MWT

• Svečias
« Atsakyti #417 įjungtas: 2007 Kov 29, 17:47:31 pm »
Tai as naujokas dar tik  :P tad ir galvoju ar verta ta lygi laikyti...O del wingchun negaliu nieko sakyti, matyt pati wing chuna lankai, o ne wing tsuna :-) Man atrodo tai tas pats, tik tiek kad atskiros organizacijos  :D

Garis

• Svečias
« Atsakyti #418 įjungtas: 2007 Kov 29, 18:45:38 pm »
sveiki chiebra, draugas pasiule apsilankyti siame forume, tad nutriau pasidometi kas cia dedasi, kadangi as ir lankau WT. tai kas ka gero zino? :-) :-)

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #419 įjungtas: 2007 Kov 29, 19:25:18 pm »
sveiki chiebra, draugas pasiule apsilankyti siame forume, tad nutriau pasidometi kas cia dedasi, kadangi as ir lankau WT. tai kas ka gero zino? :-) :-)
Siandien geras oras  :D. Kaip paklausei, taip ir atsakiau
Nusmuko kaula :)

« Atsakyti #419 įjungtas: 2007 Kov 29, 19:25:18 pm »