0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
Atsakysiu už Skeptiką. Kad ir priešininkui sutrikdyti, pagąsdinti, patikrinti, jo dėmesiui nukreipti/išblaškyti, aš taip įsivaizduoju.
Atsakymas jau buvo, taciau dadesiu savo:1. gynyba: pvz. pakeisti priesininko rankos/kojos smugio krypciai. Kai galune jau lekia i tiksla, jai nukreipti tikrai uztektu paprasto pliaukstelejimo... Bent jau dazniausiai
Dar noriu priminti,kad yra Vietnamo vinčunkuen.Pas juos savo ci-gun ir yra savi "navarotai".Baltarusijoje vietnamietisko vinčunkuen atstovai sekmingai kovoja ringe,tai bokso ,ARB,sanda turniruose.
Aš ne specas, bet pagal mane su Escrima kombinuoti galima betkurį kovos meną. Ar ne taip pitbull ? Nauja tema "Escrimos kombinavimas su kitais kovos menais"
Vokietijoje atsirado dar naujas trendas "WT/WC + Escrima". Ar galima kombinuoti tokius dalykus ?
Bet ka as esu mates turniruose. WT/WC pasibaige po 20-30 sek. ir prasideda geraiusiu atveju boksas ...jeigu ne paprasta "mochilovka"
WT/WC kombinavimas su eskrima... As maciau chebra is Peterburgo,pas juos WC/WT ir Latosa eskrima.Del WC nizinau ,o eskrima nikokia Kliucka nevisai teisus .
Būtent. Todėl peršasi dvi išvados: arba dalyvaujantys tose varžybose nėra gerai įvaldę to, ką mokosi, arba jie yra mokomi nepilno, dalinio WT/WC. Pastaruoju atveju WT/WC reikėtų kuom nors papildyti (kuom, kiekvienam pgl. pasirinkimą), kad pgl. savo technikas dirbdamas neliktum vis pralaimėtoju.
Jei tawo baze WC/WT, pasiimk is eskrimos tai, ko bazeje nerandi. Jei tokiame mixe tu vertini tik eskrima-eskrima kaip papildomas uzsiemimas nebus tokia gera, kaip eskrima, kuri yra tavo baze.
Tu dar kliuska mane pavadink Ziurint, kaip 2 stiliai sumaisyti. Cia kaip kokteilis-ne visada viskas maisoma lygiomis dalimis. Jei tawo baze WC/WT, pasiimk is eskrimos tai, ko bazeje nerandi. Jei tokiame mixe tu vertini tik eskrima-eskrima kaip papildomas uzsiemimas nebus tokia gera, kaip eskrima, kuri yra tavo baze. Net jei tavo matytas rezultatas nebuvo geras, tai dar nereiskia, kad toks stiliu maisymas neefektyvus-gal maisyta kreivom rankutem
Dabar dal del smugio. Visa jega ateina is zemes. Labai gerai tai pavaizduoja National geographic "Fight science" filmukas.
Gal gali nuruodyti linka i ta filmuka ? Tipo visa energija ateina is zemes ?