Gerai, pabandom išprovokuoti gražią, produktyvią diskusiją

Vis girdžiu apie tai ,kad Wing Tsun (IWTA kryptis) yra netinkamas varžyboms.. Kad:
1.Wing Tsun technikos yra netinkamos ringui dėl savo "pavojingumo"..
2.Wing Tsun nepritaikomas pirštinėms...
.........
Pagalvojau apie Muay Thay. Varžybose pavyzdžiui būna draudžiama naudoti alkūnių smūgius ,bet tai kažkaip netrukdo tajams ten dalyvauti
Dabar jūs man paaiškinkit, ar dažnai per sparingus badot vienas kitam akis, spardot į lyties organus bei kitaip traumuojat? Ne? Tai kaip jūs tada sparinguojatės?

Naudojat tas technikas be kurių "negalima laimėti kovos" ar aplamai nesparinguojat "full contact"?

O jeigu sparinguojat ,tai kodėl tada negalit su apribojimais kovoti ir varžybose?
Dėl pirštinių... Jos didelės kovojant pagal K-1 taisykles. Bet juk yra galimybė kovoti ir su mažom pirštinėlėm
Wing Tsun turi pilną smūginę techniką, taip vadinamajį "antigraplingą" (apie šitą "daiktą" jau atskirai reik kalbėt..
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
), tai kas trukdo įrodyt Wing Tsun pranašumus ringe?
Visgi, tokius teiginius kaip "
WING TSUN ,tai geriausia ką gali pasiūlyti kovos menas" reikėtų kažkaip pagrįsti

Beje, aš turiu nuomonę šiuo klausimu ,bet man dabar įdomu išgirsti kažką naujo
P.S Pasisakymus ala "wingtsun skirtas realiai kovai gatvėje" galite pasilaikyti sau ir neteršti temos