Tai atrodo, kad tik lengvasvoriai kažką gali išdurti, o sunkiasvoriai tokie durni ir lėti, kad nieko nesugeba. Juokas jama Nialai iš tavo šnekų
Į galvą sportuojančiam žmogui yra problema pataikyt, o apie taškus iš viso daugelis pamiršt gali... Nemačiau, nu nemačiau aš dar stebūkladarių. O mačiau daug meistrų. Ir esu tikras, kad GERAS kikboksininkas dauguma jų sulestų kaip vaikučius...
Man irgi juokas ima ,kai pradedama įrodinėt ,kad žmogus mokytas būtent "gaudyt momentus" kada reikia taikyt į "pažeidžiamas kūno vietas" ,nesugebės to panaudoti realiom salygom prieš kokį tai boksininką (lengvasvorį ,sunkiasvorį, su kojom ,be kojų), kuris net nėra su tuo supažindintas per treniruotes ,nes ten dirbama pagal taisykles ir su pirštinėm. Dabar ,žinoma, Saxum vėl nuspręs ,kad aš absoliutinu, net nekreipdamas dėmesio į tai ,kad sakiau ,jog viskas priklauso nuo konkrečios situacijos ir ,kad nesvarbu KOKIO STILIAUS kovotojai pliekiasi.

Nesvarbu WT/WC ar koks KARATE, jei duodi laiko "įsibėgėt" savo "monstrui" priešininkui, tu praktiškai esi žuvęs.
O dėl judėjimo, tai ,Saxum, pats absoliutini

Nes atsitraukimas ne visada yra gera išeitis. Kaip ir ėjimas į priekį. Viskas priklauso nuo to KAS kovoja.