AutoriusTema: Wing Chun(Tsun)  (Skaityti 197012 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 41
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • Lytis: Vyras
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Wing Chun(Tsun)
« Atsakyti #1065 įjungtas: 2008 Bal 23, 02:22:23 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Linksmiausia tema pasirodo. O aš maniau, kad tik aikido pralinksmina.. net ant Pitbulio buvau užpykęs, kad uždarė diskusiją.
Jaučiu bresta laikas padiskutuoti šia tema kur nors dodžio. Saxum išbandytų savo boksą, Radiatorius parodytų kokios ilgos gali būti kojos, o aš surizikuočiau pasifechtuoti pagal wingchun tradicijas. Tik nenervuokite seno žmogaus nes galiu ir normalų smūgį paleisti, o po to pasmaugti. Šiaip tikrai būtų įdomu. Saxum ką manai?
Kažkas minėjo, kad varžybos ir sportas neparuošia gatvei. Kodėl? Techniškai tikrai paruošia. O išmokti reaguoti į priešininko veiksmus judėjime apskritai šiais laikais paruošia tik sportinės disciplinos, kuriose yra sparingai ir varžybos.
Ko gi trūksta? Psichologinio pasirengimo. Bet tai atskira tema tikrai nesusieta su šiuolaikiniu wing chun. Žinote varžybiniame bokse to pasirengimo daug daugiau vien dėl tu sportinių sparingų ir galimybės gauti į galvą, o ne pasitapšnoti atsistojus viens prieš kitą.
 Dėl reklamų apie spec. tarnybas: rusų "Alfoje" wing chun nėra nė kvapo. Tą galiu pasakyti tiksliai.

Smaugly jei sugebesi ištraukt koki rimtą WT atstova į sparingą butu super  :-D
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1066 įjungtas: 2008 Bal 23, 02:31:39 am »
I doubt...
Neištrauks, nes sparingai pernelyg pavojingi, ir atstovai bijos netyčia užmušti Smauglį  :-(
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1067 įjungtas: 2008 Bal 23, 02:32:06 am »
Atsiprašau, kad ne į temą, nors... :chmm:
Jaučiu Radiatorius pradėtų nuo to vengro ilgais plaukais iš "Teritorijos" video :luztu:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1068 įjungtas: 2008 Bal 23, 02:39:34 am »
Linksmiausia tema pasirodo. O aš maniau, kad tik aikido pralinksmina.. net ant Pitbulio buvau užpykęs, kad uždarė diskusiją.
Jaučiu bresta laikas padiskutuoti šia tema kur nors dodžio. Saxum išbandytų savo boksą, Radiatorius parodytų kokios ilgos gali būti kojos, o aš surizikuočiau pasifechtuoti pagal wingchun tradicijas. Tik nenervuokite seno žmogaus nes galiu ir normalų smūgį paleisti, o po to pasmaugti. Šiaip tikrai būtų įdomu. Saxum ką manai?
Kažkas minėjo, kad varžybos ir sportas neparuošia gatvei. Kodėl? Techniškai tikrai paruošia. O išmokti reaguoti į priešininko veiksmus judėjime apskritai šiais laikais paruošia tik sportinės disciplinos, kuriose yra sparingai ir varžybos.
Ko gi trūksta? Psichologinio pasirengimo. Bet tai atskira tema tikrai nesusieta su šiuolaikiniu wing chun. Žinote varžybiniame bokse to pasirengimo daug daugiau vien dėl tu sportinių sparingų ir galimybės gauti į galvą, o ne pasitapšnoti atsistojus viens prieš kitą.
 Dėl reklamų apie spec. tarnybas: rusų "Alfoje" wing chun nėra nė kvapo. Tą galiu pasakyti tiksliai.

Ash nesakau, kad varzybos neruoshia gatvei, bet jokiu budu nesutiksiu, kad tai vienintelis, nepakartojamas ir geriausias budas!!! :icon_bat: Prie visu savo teigiamumu, varzybos vistiek yra shiltnamio salygos, o be to dar turiu savu trukumu... Ir dar ash kalbedamas apie varzybas ash neturiu omeni randori ar sparingo...
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1069 įjungtas: 2008 Bal 23, 02:45:26 am »
Ash nesakau, kad varzybos neruoshia gatvei, bet jokiu budu nesutiksiu, kad tai vienintelis, nepakartojamas ir geriausias budas!!! :icon_bat: Prie visu savo teigiamumu, varzybos vistiek yra shiltnamio salygos, o be to dar turiu savu trukumu... Ir dar ash kalbedamas apie varzybas ash neturiu omeni randori ar sparingo...

O ar žinai, kuo skiriasi varžybos nuo randori, sparingo ?
Tai tas pats randori, sparingas tik su žymiai didesne psichologine įtampa bei atsakomybe. Tad manau, kad varžybos - pliusas.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #1069 įjungtas: 2008 Bal 23, 02:45:26 am »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1070 įjungtas: 2008 Bal 23, 03:00:57 am »
O ar žinai, kuo skiriasi varžybos nuo randori, sparingo ?
Tai tas pats randori, sparingas tik su žymiai didesne psichologine įtampa bei atsakomybe. Tad manau, kad varžybos - pliusas.
Tushcios tai kalbos, kuom skiriasi varzybos nuo sparingo... Tau jokio - man yra... Jei zmogus lochas ir dvasinis slabakas, tai jokios ten varzybu sistemos ish jo faiterio nepadarys, o jeigu tures shiek tiek smarves ir tikro noro, tai toki ishmokyciau uz save pastoveti ir be varzybu!  :senis:

Tiesa pasakius noses pertvara man sulauze praejus metams nuo Dziudo lankimo, o tai kad ash dalyvavau keliose varzybose man visai nepadejo...
Kiek kartu maciau kaip zmones sutvarkomi uzpulus ish pasalu, beja ir ant saves patyres, kaip negalejau nieko padaryti, kai ant manes uzshoko ish nugaros ir nereikia cia svaigti, kad varzybos tam ruoshia!!! Sec.treniruotes tam paruoshti gali, o varzybos, tai... Abejoju... :laikr:
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 23, 03:08:48 am nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1071 įjungtas: 2008 Bal 23, 03:21:13 am »
Tushcios tai kalbos, kuom skiriasi varzybos nuo sparingo... Tau jokio - man yra... Jei zmogus lochas ir dvasinis slabakas, tai jokios ten varzybu sistemos ish jo faiterio nepadarys, o jeigu tures shiek tiek smarves ir tikro noro, tai toki ishmokyciau uz save pastoveti ir be varzybu!  :senis:

Tiesa pasakius noses pertvara man sulauze praejus metams nuo Dziudo lankimo, o tai kad ash dalyvavau keliose varzybose man visai nepadejo...
Kiek kartu maciau kaip zmones sutvarkomi uzpulus ish pasalu, beja ir ant saves patyres, kaip negalejau nieko padaryti, kai ant manes uzshoko ish nugaros ir nereikia cia svaigti, kad varzybos tam ruoshia!!! Sec.treniruotes tam paruoshti gali, o varzybos, tai... Abejoju... :laikr:
Yra gabūs, yra negabūs, yra stiprūs psichologiškai, yra "dvasiniai slabakai". Pilnai sutinku. Kai kam pakaks ir technikos ir jau galės kovoti , kitam dar reiks 10-15 metų dirbt, ruoštis psichologiškai, kad atsirastų kovinė patirtis ir dvasia.
 Beje dėl psichologinio pasiruošimo patarčiau pažiūrėt Kočergino video failus. Tai ir bus ta dalis, kurios trūksta sporte.
 Dėl metų judo, tai kiek supratau kumščiais vanojotės ir nebandei pereit į imtynes. Tai ko norėt?
 O dėl užšokimo ant nugaros, tai jau apsileidimas. Ar bandei tai atlikti ant gero judoko? Kova apskritai sunkiai nuspėjamas dalykas. Vienas mano karatistų gatvėje sumušė 4 užpuolikus. Vos bėdų su teisėsauga išvengė. Tai, ką jau reikia daryti išvadą, kad karate shotokan paruošia gatvei?
Įdomu, kur tos spec. treniruotės, kurios paruošia gatvei?
Jei yra randori, sparingai, varžybos, tai bent jau atsiranda įgūdis kovoti.
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 23, 03:35:00 am nuo Smauglys »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1072 įjungtas: 2008 Bal 23, 04:22:11 am »
Yra gabūs, yra negabūs, yra stiprūs psichologiškai, yra "dvasiniai slabakai". Pilnai sutinku. Kai kam pakaks ir technikos ir jau galės kovoti , kitam dar reiks 10-15 metų dirbt, ruoštis psichologiškai, kad atsirastų kovinė patirtis ir dvasia.
 Beje dėl psichologinio pasiruošimo patarčiau pažiūrėt Kočergino video failus. Tai ir bus ta dalis, kurios trūksta sporte.
Na Kocerginas man nieko naujo nepasake, tai ash jau zinojau ir be jo... Savu laiku pirkdavau baltarusu zurnala "Kempo", tai ten apie panashius dalykus - rashyta, parashyta ir perrashyta...  :book1:

Citata
Dėl metų judo, tai kiek supratau kumščiais vanojotės ir nebandei pereit į imtynes. Tai ko norėt?
Pasimeciau ash ir viskas... Buvau sutvarkytas  kaip vaikas... O tai kad Dziudo geras dalykas ir santykiu aishkinimuose, pajutau velesniais laikais, kai pradejau dometis Karate & co...

Citata
O dėl užšokimo ant nugaros, tai jau apsileidimas. Ar bandei tai atlikti ant gero judoko? Kova apskritai sunkiai nuspėjamas dalykas. Vienas mano karatistų gatvėje sumušė 4 užpuolikus. Vos bėdų su teisėsauga išvengė. Tai, ką jau reikia daryti išvadą, kad karate shotokan paruošia gatvei?
Na kad tavo mokinys patvarke keturis prieshininkus, garantuotai sako tik du dalykus...
Pirma, tu esi geras kovos meno mokytojas.
Antra, tavo mokinys yra "мужык что надо". O apie visa kita galima tik pafilosofuoti...
Citata
Įdomu, kur tos spec. treniruotės, kurios paruošia gatvei?
Jei yra randori, sparingai, varžybos, tai bent jau atsiranda įgūdis kovoti
.
Na kazkaip man atrodo, kad ir pats apie tai kazka zinai arba nujauti, nes tingiu apie tai rashyti...
O varzybos... Su jomis viskas tvarkoj, bet nebutina varyti ant tu kurie ju nerengia...
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs denis

• VIP narys
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Žinutės: 3034
  • Amžius: 48
  • Vieta: München

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Systema - rusu kovos menas
« Atsakyti #1073 įjungtas: 2008 Bal 23, 10:37:16 am »
Jei yra randori, sparingai, varžybos, tai bent jau atsiranda įgūdis kovoti.
Jeigu WT prades ruosti varzyboms tai po tam tikro laiko tai jau bus ne WT o koks nors WT-MMA :D  Nes reikes apie 50% dalyku kurie daro WT atstovai ismesti, nes jie nereikalingi varzyboms. Tada ir iskilo klausimas kam kurti WT-MMA, jeigu jau yra MMA  :D
Dauguma zmoniu kurie ateina jie nenori dalyvauti varzybose, nenori kovoti gatveje ir jie pilnai patenkinti su WT koks jis yra dabar. Nes bandyti daryti is zmogaus kovotoja jeigu jis tai nenori ir negali, tai tik laiko gaisimas.

Kuo daugiau bus WT atstovu - tuo daugiau bus nepavojingu zmoniu gatveje  :D
« Paskutinis taisymas: 2008 Bal 23, 10:48:58 am nuo denis »
Любой бой – это вспышка, выстрел, взрыв, но управляемый взрыв, прицельный выстрел, направленная вспышка. И в основе любого боя лежат своевременность, точность и простота. А основой всей этой триады, её фундаментом, базой является спокойная, ровная психикa

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #1074 įjungtas: 2008 Bal 23, 10:54:45 am »
Ir del kazkokiu gandu teigti kad WT yra sekta ,nesamone! taip cia kainos dideles bet jos visada tokios buvo!Net Kinijoje kai tik wt atsirado buvo milziniskos kainos ir ne kekviena dar priimdavo..o jei mokykla atsiskyre(wc) ir numazino kainas tai cia jau ju beda...nes musu pinigai manau keliauja i Kinija kaip uzmokestis uz auksto lygio zinias...o del smegenu plovimo, tai kartoju as asmeniskai nepatyriau tokiu dalyku ,nei vienas meistras nei karto nepasake kad "jus privalote galvoti kad wt geriausias ir be minusu" kaip tik sako "jus galite galvot ka norite ,jei manote kad cia blogai kazkas galite iseiti" demokrtatija tikrai!:) jokia sekta tik malonus zmomes;) p.s. man smegenu nieks neplove viskas ka rasau tik mano zodziai!
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

« Atsakyti #1074 įjungtas: 2008 Bal 23, 10:54:45 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #1075 įjungtas: 2008 Bal 23, 10:57:14 am »
nei vienas meistras nei karto nepasake kad "jus privalote galvoti kad wt geriausias ir be minusu" kaip tik sako "jus galite galvot ka norite ,jei manote kad cia blogai kazkas galite iseiti" demokrtatija tikrai!:) jokia sekta tik malonus zmomes;) p.s. man smegenu nieks neplove viskas ka rasau tik mano zodziai!

smegenu plovimas tuom ir pasizymi, kad is pradziu tau tiesiogiai niekas nepasakys, galvok taip ir taip :) aplinkiniais keliais viskas pradedama... o po to ziu, zmogus jau ir galvoja, kad viskas ka jis rase tik jo zodziai ir joks cia ne smegenu plovimas :D
cia beabejo pokstas, bet kiekvienam pokste yra dalis tiesos :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • Amžius: 47
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
« Atsakyti #1076 įjungtas: 2008 Bal 23, 10:59:41 am »
Smegenų plovimas tai nereiškia, kad tau viską į akis pasako, tai ką tu rašai ir tavo pasiimta pozicija ir kalbos apie wc ir yra jau įrodymas dėl smegenų praplovimo, tu tik neisižeisk. Nekartą mačiau mokytojų kurie labai taktiškai ir diplomatiškai plauna smegenis. Nieko neperša lyg, bet sėklelę  į galvelę pasodina ir augina  ;-)
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #1077 įjungtas: 2008 Bal 23, 11:07:16 am »
Smegenų plovimas tai nereiškia, kad tau viską į akis pasako, tai ką tu rašai ir tavo pasiimta pozicija ir kalbos apie wc ir yra jau įrodymas dėl smegenų praplovimo, tu tik neisižeisk. Nekartą mačiau mokytojų kurie labai taktiškai ir diplomatiškai plauna smegenis. Nieko neperša lyg, bet sėklelę  į galvelę pasodina ir augina  ;-)
Dojo  :handshake: .

O pasiuntimas fiziskai susidoroti su "trukdanciais" zmonemis jau yra kriminalinis nusikaltimas, ir sugebeti taip praplauti smegenis, kad zmones ryztusi daryti nusikaltima ir dar organizuota, va cia tai jau yra "meistriskumas" smegenu plovimo srityje.

Ir del kazkokiu gandu teigti kad WT yra sekta ,nesamone! taip cia kainos dideles bet jos visada tokios buvo!Net Kinijoje kai tik wt atsirado buvo milziniskos kainos ir ne kekviena dar priimdavo..o jei mokykla atsiskyre(wc) ir numazino kainas tai cia jau ju beda...nes musu pinigai manau keliauja i Kinija kaip uzmokestis uz auksto lygio zinias...o del smegenu plovimo, tai kartoju as asmeniskai nepatyriau tokiu dalyku ,nei vienas meistras nei karto nepasake kad "jus privalote galvoti kad wt geriausias ir be minusu" kaip tik sako "jus galite galvot ka norite ,jei manote kad cia blogai kazkas galite iseiti" demokrtatija tikrai!:) jokia sekta tik malonus zmomes;) p.s. man smegenu nieks neplove viskas ka rasau tik mano zodziai!

O taip, jie tiesiog plaukia i Kinija. Cia pati turbut taip sugalvojai? Ar tau kas nors tai sake? Atsibusk, pagaliau.
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #1078 įjungtas: 2008 Bal 23, 11:07:39 am »
Nu kokie tie budai plovimo.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs Vilkatas

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 855
  • Amžius: 43
  • Aš toks jau nuo gimimo :)

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Kung fu akademija
« Atsakyti #1079 įjungtas: 2008 Bal 23, 11:09:55 am »
su milteliais ir be. O siaip apie smegenu plovima gali suzinoti is saskrydzio DVD 2007. Ten meistras Zenonas labai gerai ir aiskiai pasake, kaip tai reik daryt :)
" You must own your Wing Chun, not let it own you ". Wan Kam Leung.

« Atsakyti #1079 įjungtas: 2008 Bal 23, 11:09:55 am »