Linksmiausia tema pasirodo. O aš maniau, kad tik aikido pralinksmina.. net ant Pitbulio buvau užpykęs, kad uždarė diskusiją.
Jaučiu bresta laikas padiskutuoti šia tema kur nors dodžio. Saxum išbandytų savo boksą, Radiatorius parodytų kokios ilgos gali būti kojos, o aš surizikuočiau pasifechtuoti pagal wingchun tradicijas. Tik nenervuokite seno žmogaus nes galiu ir normalų smūgį paleisti, o po to pasmaugti. Šiaip tikrai būtų įdomu. Saxum ką manai?
Kažkas minėjo, kad varžybos ir sportas neparuošia gatvei. Kodėl? Techniškai tikrai paruošia. O išmokti reaguoti į priešininko veiksmus judėjime apskritai šiais laikais paruošia tik sportinės disciplinos, kuriose yra sparingai ir varžybos.
Ko gi trūksta? Psichologinio pasirengimo. Bet tai atskira tema tikrai nesusieta su šiuolaikiniu wing chun. Žinote varžybiniame bokse to pasirengimo daug daugiau vien dėl tu sportinių sparingų ir galimybės gauti į galvą, o ne pasitapšnoti atsistojus viens prieš kitą.
Dėl reklamų apie spec. tarnybas: rusų "Alfoje" wing chun nėra nė kvapo. Tą galiu pasakyti tiksliai.