Administracija > Forumo naujienos

2009 . FORUMO ŠAIPOKAS (šmaikštdarys)

(1/2) > >>

Raimis:
Balsavimas baigtas

Raimis:
Metų šmaikštdarys - Dziudoka

Sveikinu  :handshake:  Tikrai dažnai man nuotaiką pakeldavai    :alus: :kikena:

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMetų šmaikštdarys - Dziudoka

Sveikinu  :handshake:  Tikrai dažnai man nuotaiką pakeldavai    :alus: :kikena:

--- Baigti citatą ---
Dėkui, pastebėjau, kad kuo žmogus liūdnesnis, tuo šmaikštesnis  :D, bet šmaikštumu iki Radiatoriaus, tai man dar toli. Be to, gi čia vieša paslaptis - pirtyje visus "rinkimus" padarėm. :kikena:

Akela:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDėkui, pastebėjau, kad kuo žmogus liūdnesnis, tuo šmaikštesnis  :D, bet šmaikštumu iki Radiatoriaus, tai man dar toli. Be to, gi čia vieša paslaptis - pirtyje visus "rinkimus" padarėm. :kikena:

--- Baigti citatą ---

Prašom Bazare plačiau, ką ten toje pirtyje veikėt  :chmm: Spėju, kad vaizdinės medžiagos nesulauksim  :-]

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDėkui, pastebėjau, kad kuo žmogus liūdnesnis, tuo šmaikštesnis  :D, bet šmaikštumu iki Radiatoriaus, tai man dar toli. Be to, gi čia vieša paslaptis - pirtyje visus "rinkimus" padarėm. :kikena:

--- Baigti citatą ---
kažin kodėl  Dziudoka savo tradicija sulaužei ,visada trečias ,trečias ,o čia še tau ... :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją