Administracija > Forumo naujienos

2009 metų FORUMO NOMINACIJOS !

<< < (4/5) > >>

Raimis:
A koks tolkas daryt? kai paskelbi balsavimus, tai tik koks 20-30 žmonių sugeba prabalsuot. Kai reikia įteikti prizus per KK gimtadienį, tai tik kokie 5 norintys atvyksta. Kam tada čia stengtis?

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiA koks tolkas daryt? kai paskelbi balsavimus, tai tik koks 20-30 žmonių sugeba prabalsuot. Kai reikia įteikti prizus per KK gimtadienį, tai tik kokie 5 norintys atvyksta. Kam tada čia stengtis?

--- Baigti citatą ---
Viskas aisku  :handshake:

siamas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiA koks tolkas daryt? kai paskelbi balsavimus, tai tik koks 20-30 žmonių sugeba prabalsuot. Kai reikia įteikti prizus per KK gimtadienį, tai tik kokie 5 norintys atvyksta. Kam tada čia stengtis?

--- Baigti citatą ---
Aš tai manau vistiek būtų įdomu, vis kažkoks sujudimas, prizai galėtų būti kad ir simboliniai.
P.S. ''Draugai, geležiniu kumščiu trenksime per pesimistines nuotaikas, dajoš balsavimą'' Siamas, įkvėptas  Majakovskio.

Ruta:
Aš irgi pritariu, kad tokie dalykai ateity būtų daromi. O prizai tikrai gali būti simboliniai, na arba jau pats pripažinimas tam tikro forumo nario metų naujoku ar metų moderatoriumi, juk jau tai yra prizas, nes turėtų būti malonu gauti tokį titulą. O ir kitiems forumo nariams, nu bent jau man, įdomu stebėti, kokie žmonės nominuojami, kas laimi, kas kiek gauna balsų. O jei prabalsuoja 20-30, tai jau yra nemažai. Juk tiekos žmonių nuomonė kažko verta ir kažką reiškia. Manyčiau, kad labiau balsuoja tie, kurie geriau pažįsta nominuotus asmenis, taip pat tie, kurie nuolat skaito forumą arba aktyviai rašo, kurie reiškia savo nuomonę ir kitose temose, taigi tie, kurie turi, ką pasakyti, ir pasakyti "į temą", taigi jų balsai turėtų būti svarūs.

Daliuz:
uzdekit koki raudona dirza vietoj tu spalvotu ar juodu ir bus nominacija  :kikena:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją