Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Nervas

(1/3) > >>

Steve:
BUvo draugiškas parterio sparingėlis su draugu. Ir gavosi taip kad kai darė man laužimą, pertempė ar dar kažką padarė su nervu. Nejaučiu pažasties ir viršutinės bicepso dalies, dar kažkiek apima krūtinės raumenį, bet tik jo kraštą. Jausmas toks lyg būtų užšaldyta. Ir taip jua beveik savaitė. Gal žinotė čia plyšo nervas ar dar koks velnias? Kreiptis į gyditojus būtina ar ne?

paslaptis:
PRIVALOMA IR KUOM GREIČIAU

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBUvo draugiškas parterio sparingėlis su draugu. Ir gavosi taip kad kai darė man laužimą, pertempė ar dar kažką padarė su nervu. Nejaučiu pažasties ir viršutinės bicepso dalies, dar kažkiek apima krūtinės raumenį, bet tik jo kraštą. Jausmas toks lyg būtų užšaldyta. Ir taip jua beveik savaitė. Gal žinotė čia plyšo nervas ar dar koks velnias? Kreiptis į gyditojus būtina ar ne?

--- Baigti citatą ---
Steve, tu jei nenori užsimužti iki 30 tai būk žmogus:
Prieš eidamas į narvą - pasiruošk.
Prieš treniruodamasis - apšilk
Kai laužia ranką ar koją ir skauda, ypač ne varžybose - pasiduok.
Kai smaugia - pasiduok, kol neišjungė (jei jau paėmė kaklą, tai patikėk pasmaugs, gali ir iš karto pasiduoti  :kikena: )
Paskui būsi invalidas ir visa tavo kovos menų nauda bus. Keliai pareis, rankų raumenys nupliš, kojas išsisukiosi ir kas iš to?

Vilkatas:
ar valdai tas kuno dalis? Ar odos pojuciai dingo?

Siaip tai reikejo iskarto kreiptis pas gydytojus. Nes kuo ilgiau delsi, tuo maziau sansu bus prisiuti nerva.

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiBUvo draugiškas parterio sparingėlis su draugu. Ir gavosi taip kad kai darė man laužimą, pertempė ar dar kažką padarė su nervu. Nejaučiu pažasties ir viršutinės bicepso dalies, dar kažkiek apima krūtinės raumenį, bet tik jo kraštą. Jausmas toks lyg būtų užšaldyta. Ir taip jua beveik savaitė. Gal žinotė čia plyšo nervas ar dar koks velnias? Kreiptis į gyditojus būtina ar ne?

--- Baigti citatą ---
Nenoriu nuvilti, bet gyventi liko jau nedaug... :bijo:

+- 60 metų :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją