Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Guarana

(1/5) > >>

Zigmas:
Tai va. Atenančiaspora savaičių būsiu užmtas baisiausiai. Net miegui laiko trūksta. Kas trečią naktį beveik visiškai nemiegu, nes dirbu apsaugoj. Tai pagalvojau, kad gal verta kažką tokio pavartot, kas suteiktų man žvalumo. Esat gal vartoją papildus su guarana. Pv man siųlo pirkt OLIMP Guaranax. Ar šiaip gal galit ką patarti?

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai va. Atenančiaspora savaičių būsiu užmtas baisiausiai. Net miegui laiko trūksta. Kas trečią naktį beveik visiškai nemiegu, nes dirbu apsaugoj. Tai pagalvojau, kad gal verta kažką tokio pavartot, kas suteiktų man žvalumo. Esat gal vartoją papildus su guarana. Pv man siųlo pirkt OLIMP Guaranax. Ar šiaip gal galit ką patarti?

--- Baigti citatą ---
Miegas geriausiai atsato organizmą, visi tie stimuliatoriai tik sodina išrdį ir dirbtinai suteikia budrumo jausmą.
Redbuliai visi turi tos Guaramos

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai va. Atenančiaspora savaičių būsiu užmtas baisiausiai. Net miegui laiko trūksta. Kas trečią naktį beveik visiškai nemiegu, nes dirbu apsaugoj. Tai pagalvojau, kad gal verta kažką tokio pavartot, kas suteiktų man žvalumo. Esat gal vartoją papildus su guarana. Pv man siųlo pirkt OLIMP Guaranax. Ar šiaip gal galit ką patarti?

--- Baigti citatą ---
Na, isetis yra, tik aisku, teisus Gerb. Optimistas- ne iseitis guarana. As patarciau vienos skandinavu firmos Cofermento Q10 panaudot- sveikas produktas, nekenkia sirdziai ( nera dirbtinu stimuliatoriu), neturesi problemu su kraujospudziu, o energijos atsiras jau po savaites vartojimo. Firmos nenoriu minet, bet melsvose dezutese supakuoti,po 30 ir 100 rodos yra.

Zigmas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa, isetis yra, tik aisku, teisus Gerb. Optimistas- ne iseitis guarana. As patarciau vienos skandinavu firmos Cofermento Q10 panaudot- sveikas produktas, nekenkia sirdziai ( nera dirbtinu stimuliatoriu), neturesi problemu su kraujospudziu, o energijos atsiras jau po savaites vartojimo. Firmos nenoriu minet, bet melsvose dezutese supakuoti,po 30 ir 100 rodos yra.

--- Baigti citatą ---

Aš suprantu, kad tai neįsveikatą, bet reikia dabar taip. :-/ Mokslai spaudžia ir darbas dar. O tas Q10 tik po savaitės veikti pradeda? Man tuojau pat reikia:)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš suprantu, kad tai neįsveikatą, bet reikia dabar taip. :-/ Mokslai spaudžia ir darbas dar. O tas Q10 tik po savaitės veikti pradeda? Man tuojau pat reikia:)

--- Baigti citatą ---

Greitai tiktai katės gimsta :senis:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją