Pagrindines diskusijos > Karyba
imtynių elementai šiuolaikinio karo sąlygomis
Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPrie ko čia aš? Yra moderai, naujas adminas, rūpinkitės, prižiūrėkit forumą, pratęskit mano darbą. Aš išeinu į užtarnautą poilsį :parpia: :balalaika: :sex2: :banana: :amen:
--- Baigti citatą ---
Adminas tik grižo iš kelionės, tad nekniskit proto. :icon_bat:
pelkė:
Registruotis arba PrisijungtiAdminas tik grižo iš kelionės, tad nekniskit proto. :icon_bat:
--- Baigti citatą ---
Nep.... a , na tu supratai :kikena:
dziudoka:
Registruotis arba PrisijungtiPrie ko čia aš? Yra moderai, naujas adminas, rūpinkitės, prižiūrėkit forumą, pratęskit mano darbą. Aš išeinu į užtarnautą poilsį :parpia: :balalaika: :sex2: :banana: :amen:
--- Baigti citatą ---
Sakyčiau poilsis gan aktyvus, tik pabaigai turėtų būti :evil: arba :angel:, pagal pasirinkimą. :D
Zigzaueris:
Istorija,kaip iš filmo :evil:
Linas:
filmų herojų karalienė neapdovanoja už savo draugų kailių gelbėjimą.. o britai jau ne pirmą kartą Afgane demonstruoja išradingumą. Prieš pora metų vieną karį iš apšaudymo zonos ištraukė pasisodinę ant sraigto AH-64 "Apache" ginkluotės pilonų
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></object>
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją