Pagrindines diskusijos > Karyba

imtynių elementai šiuolaikinio karo sąlygomis

<< < (2/3) > >>

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrie ko čia aš? Yra moderai, naujas adminas, rūpinkitės, prižiūrėkit forumą, pratęskit mano darbą. Aš išeinu į užtarnautą poilsį :parpia: :balalaika: :sex2: :banana:   :amen:

--- Baigti citatą ---

Adminas tik grižo iš kelionės, tad nekniskit proto.  :icon_bat:

pelkė:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAdminas tik grižo iš kelionės, tad nekniskit proto.  :icon_bat:

--- Baigti citatą ---

Nep.... a , na tu supratai  :kikena:

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrie ko čia aš? Yra moderai, naujas adminas, rūpinkitės, prižiūrėkit forumą, pratęskit mano darbą. Aš išeinu į užtarnautą poilsį :parpia: :balalaika: :sex2: :banana:   :amen:

--- Baigti citatą ---
Sakyčiau poilsis gan aktyvus, tik pabaigai turėtų būti  :evil: arba  :angel:, pagal pasirinkimą. :D

Zigzaueris:
Istorija,kaip iš filmo  :evil:

Linas:
 filmų herojų karalienė neapdovanoja už savo draugų kailių gelbėjimą.. o britai jau ne pirmą kartą Afgane demonstruoja išradingumą. Prieš pora metų vieną karį iš apšaudymo zonos ištraukė pasisodinę ant sraigto AH-64 "Apache" ginkluotės pilonų

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></object>

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją