Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Kaip geriau susideliot treniruotes ?
nevykelis:
Na pas mus yra kelios stangos, gires ir hanteliai (suoliuku nera), galima bandyt su jais kazka daryti, bet treneris sako, kad po trenkes negalima iskart svoriu kilnot, reikia duoti raumenims pasiilseti, turbut geriau eit i atskira kluba kur profesionalus treneris sudarys programa ir pailseti raumenys spes.
Rasheed:
--- Citata ---nu as 178cm ir 75kg, nemanau kad truksta labai mases, na bet su tokiu ugiu :). ko cia gailet? geriau rinkis kur nauda didesne. beto, uzsivarysi mases, galesi vel i WT gryst :). o siaip tai nzn, pas mus boxe yra pakankamai svoriu ir suoliuku po trefkes kociotis. na tik gal kiek sunkiau su laiku suderint, nes kita grupe ateina.
--- Baigti citatą ---
Mano 183 cm ir 85 kg. :D
Lonsas:
--- Citata ---Na pas mus yra kelios stangos, gires ir hanteliai (suoliuku nera), galima bandyt su jais kazka daryti, bet treneris sako, kad po trenkes negalima iskart svoriu kilnot, reikia duoti raumenims pasiilseti, turbut geriau eit i atskira kluba kur profesionalus treneris sudarys programa ir pailseti raumenys spes.
--- Baigti citatą ---
ai nzn, pas mus kaiptik liepia po trefkes praeit bent po karta visus "irengimus". nu nzn aisku nelabai gerai, nes tikrai pertempt gali, bet treneris sake kad nelabai... tipo cia smugiui viska darai o ne masei tai ir nebaisu kad pertemsi raumeni. nu nzn.
man irgi suds gaunas, nes boxui norisi bent 3 kart i sav skirti, kadangi 1,3,5 dieniai sparingam 2,4 dieniai maisam ir nesinori nieko is situ dalyku apleist. o sportui pas mane tik 4 (na gal sunkiai 5) dienos skirt iseina, o stangine bent 2 kart reik eit. tai vat nei sis nei tas.
Saxum:
Jei įmanoma, siūlau į štanginę rytais vaikščioti. Pakaktų 3 kartų per savaitę.
nevykelis:
As tris kartus per savaite ir zadu vaikscioti.Rytais tai deja nelabai, nebent sestadieni/sekmadieni, o paprastom dienom tai tik po mokyklos (14-15 val) gausis nueiti. Turetu trukt poilsio, nes boksas prasideda 17.30 arba 19 val pagal pasirinkima.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją