Kaip zinia vakar kaune vyko tarpautinis shotokan karate turnyras tigro kelias,isviso dalyvavo apie 500 sportininku is 7 europos saliu. Taigi noreciau,kad pasidalintumete ispudziais apie turnyra,pergales ir pralaimejimus,apie sportiningu meistriskuma ir t.t. Na pradesiu nuo saves,tigro kelias buvo mano pirmos varzybos,dalivavau su Siauliu klubu "Baltasis Tigras",isviso dalivavome 27 sportininkai. Na ka pradesiu nuo savo pirmosios kovos

dalivavau 18-29metu,9-7 kyu grupeje,man 18metu 9kyu. atejas prie pirmo tatamio isvydau savo priesininkus,savo priesininka is Kauno "Samurajaus" klubo ir gruzina,kitu isidemeti nespejau,grupeje buvo 6 kovotojai,kovojau antras. Isejau ant tamamio ir prasidejo mano pirmoji kova

pries varzybas beveik nesijaudinau,taciau ant tatamio viskas buvo kitaip,staiga pamirsau viska ka mokejau,pamirsau ginyba,puolima viska,zodziu pralaimejau,bet dziaugiuosi,kad stipriam priesininkui,matesi ir jo jaudulys,bet jis dalivavo jau nepirma karta.Ech pralaimeta kova paskatino giliems apmastymams,nu ka? reikia pradeti ruostis kitu metu tigro keliui