Pagrindines diskusijos > Treniruotės

HIIT treniruotė ištvermei

(1/18) > >>

areliunas:
HIIT- High Intensity Interval Training (aukšto intensivumo intervalinė treniruotė) esat girdėje apie tokią? Kiek domejausi tai duoda nerealų efektą ištwermei, o sworio metime tai išwis nepakeičiama. Treniruotei nereikia jokios spec. yrangos, nebent norima ją paivairinti. Tipiška HIIT programa namie: trukmė 10min. 20s atsispaudimai, 10s poilsis, 20s pritūpimai su pašokimais. Ši treniruotė nuostabi tuo, jog galima apjungti ir daugiau pratimų, kokių tik nori, galima didinti treniruotės trukmę. Ką manot apie tokia treneniruote ištwermei?

Liociks:
Gera treniruote tiems, kas neturi jokiu salygu sportuoti ne namie ar nusipirkti irangos.
Daugiau pratimu prijungus butu gerai :) Auksto intensyvumo treniruotes bent jau man visados budavo sunkiausios, bet ju labiausiai reikia... :)

areliunas:
O kokias tu aukšto intensivumo treniruotes praktikuoji?  :-)

Liociks:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO kokias tu aukšto intensivumo treniruotes praktikuoji?  :-)

--- Baigti citatą ---
Paciam net nereikejo susidarineti man treniruociu programu, turiu gera treneri regbio :)

coffeedrinker:
aha puiki treneruote norintiems greitai ir efektyviai sirdi pasodint :D nepamirskit, kad tokios treneruotes tinka tik gerai treneruotiems sportininkams. pradedanciajam gali blogai baigtis. o seip tokios treneruotes sunkios ir tikrai efektyvios. geras dalykas.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją