Visa kita > Kovos klubo tinklapis
Naujas straipsnis. "Kačiokams" skaityti - būtina :)
Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNa nepykit, šįkart nesusilaikysiu ...
Pirmos dvi dalys buvo tikrai įdomios, nešališkos...
Šitoje tikrai daug įdomios informacijos , tačiau įžanga ir pabaiga tai atleiskit... , o dar kai paminėtas Chris Benoit ... labai šališka informacija, ir visiškai nepatvirtina su moralizavimais...
--- Baigti citatą ---
Ant Dainiux nepyk. Apie Benua aš parašiau. :oops: Moralas, protingam žmogui, manau nesutrukdys
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiAnt Dainiux nepyk. Apie Benua aš parašiau. :oops: Moralas, protingam žmogui, manau nesutrukdys
--- Baigti citatą ---
Pritariu, tau , Raimi 100procentu!Aciu uz papildymus ir kita nuveikta darba prie sio straipsnio! Taip pat aciu Stripuliui! O del naudojimo ir mirciu toje temoje, galima skaiciuoti daug sutryptu gyvenimu, mirciu, invalidu ne tik sportininku, bet ir ju palikuoniu. Tai skaudi tema, nekyla ranka net rasyti, manau, jog tokio straipsnio pakanka, kad suvoktume, kas tai yra...
Patikekit, vaizdai nekokie buna, kada mirstama nuo dehidracijos, cirozes ( kepenu), trukus vidiniams organams...Matant vaikus, kuriuos pagimdo ir is karto palieka ligonineje vegetuoti...Maciau daug nuotrauku, aptarimu ir mediku nuomoniu, negaliu- negaliu parasyt 4 dalies apie tai, nors anksciau galvojau, jog tai padarysiu. O pykstama cia del Benua...Kas butu, jei ideciau palikto garsaus atleto vaiko nuotrauka? Fanai uzspardytu...Nedarysiu to....
Aciu tiems, kas suprato straipsnio esme...I kacioku tinklapi net nedeciau :D
Shade:
Na ta prasme aš tikrai nepykstu ir sorry jai taip pasirodė, tik ant kiek sakykim straipsnis buvo informacinio pobūdžio ( info tikrai įdomi, apie paprastoje medicinoje dedamus priedus ir t,t ) tai tiek tas Benua ir ta įžanga kur pralošė prieš steroidus man labai jau akis bado :)
Tiesiog savo nuomone išreiškiau :chmm:
Aš pats dar tik atsargiai pradedu domėtis papildais, skaitinėjuosi po truputi tai labai daug literatūros kryžminasi su steroidais, ir tas Benua paminėtas buvo nemažai kartu , ir labai skirtingai visada :senis:
Na bet čia jau nukrypstu nuo temos...
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiNa ta prasme aš tikrai nepykstu ir sorry jai taip pasirodė, tik ant kiek sakykim straipsnis buvo informacinio pobūdžio ( info tikrai įdomi, apie paprastoje medicinoje dedamus priedus ir t,t ) tai tiek tas Benua ir ta įžanga kur pralošė prieš steroidus man labai jau akis bado :)
Tiesiog savo nuomone išreiškiau :chmm:
Aš pats dar tik atsargiai pradedu domėtis papildais, skaitinėjuosi po truputi tai labai daug literatūros kryžminasi su steroidais, ir tas Benua paminėtas buvo nemažai kartu , ir labai skirtingai visada :senis:
Na bet čia jau nukrypstu nuo temos...
--- Baigti citatą ---
bet zinok, kad taip ir yra...kaip sake vienas pazystamas kulturistas, "Lietuvos cempo nebeimanoma laimet be "benzino" ..."
O moralizuot net nera ka- tai tik mano mintys. Zmogus renkasi pats!
Shade:
Na taip , aš ištikro nesu nei už nei prieš, tiesiog dar per mažai žinau apie visą tą reikala, kad galėčiau objektyviai ivertinti :teisejas: .
Bet ištikro susimastai žmogus, pvz varžybos, nera dopingo jokios kontroles (o bent LT kiek teko susidurti , taip dažniausiai ir yra) , o jai reik tau tos pergalės bet kokia kaina, na kad prieš draugus pasirodyt , tai ir pavartoja manau ir ne vienas...
Man labai patiko tokia frazė iš filmo bigger stronger better, "if everybody does that is it still illegal... "
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją