Ačiū už straipsnius, Dainiux. Įdomu buvo skaityti ir naudinga, nors mano aplinkoje ir nėra tų kačiokų.
Pritariu, tau , Raimi 100procentu!Aciu uz papildymus ir kita nuveikta darba prie sio straipsnio! Taip pat aciu Stripuliui! O del naudojimo ir mirciu toje temoje, galima skaiciuoti daug sutryptu gyvenimu, mirciu, invalidu ne tik sportininku, bet ir ju palikuoniu. Tai skaudi tema, nekyla ranka net rasyti, manau, jog tokio straipsnio pakanka, kad suvoktume, kas tai yra...
Patikekit, vaizdai nekokie buna, kada mirstama nuo dehidracijos, cirozes ( kepenu), trukus vidiniams organams...Matant vaikus, kuriuos pagimdo ir is karto palieka ligonineje vegetuoti...Maciau daug nuotrauku, aptarimu ir mediku nuomoniu, negaliu- negaliu parasyt 4 dalies apie tai, nors anksciau galvojau, jog tai padarysiu. O pykstama cia del Benua...Kas butu, jei ideciau palikto garsaus atleto vaiko nuotrauka? Fanai uzspardytu...Nedarysiu to....
Aciu tiems, kas suprato straipsnio esme...I kacioku tinklapi net nedeciau
Įdomu būtų paskaityti tą 4 dalį, jei vis dėlto persigalvosit ir parašysit, nes bent jau kol kas aš realiai neįsivaizduoju, kaip ir kiek gali pakenkti steroidai. Taip, kenkia sveikatai, girdėjau, kad kai kurie miršta, kad jų vaikams pasitaiko apsigimimų, bet kol kas man tai atrodo tolima, miglota, turbūt todėl, kad nesusidūriau su tokiais žmonėmis. Aišku, daugiau info galiu ir pati pasieiškoti per google. Bet ačiū labai už tai, ką jau parašėt, už tuos straipsnius, - sužinojau naujų dalykų.