vincentj:
Ar tu tuo tikras? o jei pasakys kitaip, tai jis nesusidures reiskia? kalbi tarsi butum GURU ir tavo tiesa negincijama, nesprausk visko taip i remus. Bokso treneris...nu ir kas ? tai taps faktu?
Pas tave argumentai idomus tokie, " paklausk trenerio, paprasyk to ar ano tau parodys "
Zmogau as nekalbu apie apie isimtis as kalbu apie statistika su kuria susiduriu kazdien treneruodamas bei treneruodamasis
Mano patsio judejimui pakenke kitu stiliu treneruotes, taigi is dalies sakau is patirties, beto susiduriu su ne vienu zmogum kuris uzsiimineja boksu ir tarkim pakankamai giminingu dalyku kaip Muay tay ir tai jau yra tam tikros modifikacijos stovesenoj bei judejime, o varzybose tai jau minusas
Ar tu tuo tikras? o jei pasakys kitaip, tai jis nesusidures reiskia? kalbi tarsi butum GURU ir tavo tiesa negincijama, nesprausk visko taip i remus. Bokso treneris...nu ir kas ? tai taps faktu?
Pas tave argumentai idomus tokie, " paklausk trenerio, paprasyk to ar ano tau parodys "
As gi ir esu GURU
(juokauju)
Tiesiog man daznai tenka pasikalbet tokiom temom su bokso treneriais, visi susiduria su panasiom problemom, todel taip ir sakau
Viska ka cia sakau rasau is praktikos, o ne is teorinio zinojimo.
Zmogus paklause ar jam nesusimaisys kovos menai, o ar jam nesusimaisys nezino niekas.O diskusija tarp manes ir taves yra apie tai, kad tu teigi jog MMA pakenks Bokso igudziams, o as faktiskai bandau pasakyt, kad MMA nepakenks.Bet ta teigini nepakenks as dabar dar placiau paaiskinsiu, nes matau nelabai eina suprast mum vienas kito: faktiskai GALI but taip, kad pakenks, bet tai nera FAKTAS, tai priklauso nuo treniruociu metodikos ir nuo pacio asmens, jo ziniu, jo supratimo. Todel tu pranasaudamas ateiti sakai, kad pakenks, o as pranasaudamas sakau, kad nepakenks, dabar galim pradet matuot, pas ka didesnis ?
Na cia gal sutarem, nera prasmes pilstyt is tuscio i kiaura. Tiesiog dar karta pasikartosiu statistika rodo savo. ( cia aisku gali klaust ar tu manai, kad tavo klubo bei tavo pazystamu treneriu klubu statistika gali kalbet apie pasauline statistika Lietuvos mastu ar pasaulio, bet cia jau beletristika gautus).
Kad butu aiskiau as sutinku su tuo, kad viskas priklauso nuo to kaip yra destoma nuo paties zmogaus ir pan. Bet nepaisant to yra realus atvejai su kuriais man tenka susidurt ir isimties kolkas man neteko matyt, na aisku gal dar ateity teks kas ten zino...
O palyginimui tai aisku jei tu eisi uzsimerkias per kelia tai dar nereiskia, kad tave masina nutrenks, bet argi tu taip sakysi kam nors ? Paprastais tokiais atvejais sakoma jei eisi per kelia uzsimerkias tave nutreks ir vsio