AutoriusTema: MMA ir boksas  (Skaityti 7479 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 1350
  • Amžius: 41
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
Re: MMA ir boksas
« Atsakyti #15 įjungtas: 2009 Rgs 21, 23:19:10 pm »
vincentj:
Citata
MMA neturi vieno patterno, butent kaip, kad cia rasai visa sita litanija, tai nera absoliuciai visu camp'u ir kovotoju naudojama, mma turi labai daug ivairiu ir misriu principu tiek judejimo, tiek stovesenos tiek footwork'o . Ir kas cia per MMA stilius? cia ne stilius.
Vien pavadinimas MMA man sako kazka kito.
Gal ir turi, bet as tau rasau konkreciai ka moko Lietuvoj ir su kuo esu susidures, o ne teroiskai mma pavadinima isnagrinejas.
Is kitos puses toks destymas, kai kuriuose klubuose kur vyksta butent mma treneruotes mano galva yra logiskas, nes kuo arciau zemes tuo maziau sansu, kad skrisi nuo kokio metimo. O jei strikinesi gali ir paskraidyt, bei nusileist nelabai minkstai :) (jei netiki paprasyk bandito arba chimiko is forumo manau su malonumu pademonstruos :D )
MMA ne stilius bet tokio dalyko kaip mma yra mokoma, o tiksliau ruosiami kovotojai varzyboms.

vincentj

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2009 Rgs 21, 23:33:21 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
vincentj:Gal ir turi, bet as tau rasau konkreciai ka moko Lietuvoj ir su kuo esu susidures, o ne teroiskai mma pavadinima isnagrinejas.
Ka moko Lietuvoj ir su kuo tu susidures nebutinai reiskia, kad mma treniruotes (ne kazkokios specifines, o placiaja prasme, kur yra viskas galima, kas nedraudziama, visi treniruociu metodai, principai) kenkia bokso igudziams.

(jei netiki paprasyk bandito arba chimiko is forumo manau su malonumu pademonstruos :D )
Gal pademonstruos, gal ir ne. cia jau kitas reikalas.

MMA ne stilius bet tokio dalyko kaip mma yra mokoma, o tiksliau ruosiami kovotojai varzyboms.
Neabejoju, kad mokoma ir kad ruosiama  :-) Bet ar apie tai kalba eina.  :alus: no offence  ;-)

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #17 įjungtas: 2009 Rgs 21, 23:43:19 pm »
Taigi zmogus konkreciai paklause del saves as konkreciai ir atsakiau va apie ka diskusija.
Ir mano nuomone islieka ta pati, lygiai ta pati tau pasakys bet kuris bokso treneris  bent kiek susidures su mma paruosimu Lietuvoje.
MMA kaip ir tarkim dziudo kenkia boksininko judejimui. Nes formuojami bokso atzvilgiu neteising igudziai. Taigi jei zmogus nori siekt aukstumu bokso ringe tai geriau atkreipt i tai demesi, o jei jis to nesiekia tai tada viskas ok.

vincentj

• Svečias
« Atsakyti #18 įjungtas: 2009 Rgs 22, 00:07:32 am »
Taigi zmogus konkreciai paklause del saves as konkreciai ir atsakiau va apie ka diskusija.

Zmogus paklause ar jam nesusimaisys kovos menai, o ar jam nesusimaisys nezino niekas.O diskusija tarp manes ir taves yra apie tai, kad tu teigi jog MMA pakenks Bokso igudziams, o as faktiskai bandau pasakyt, kad MMA nepakenks.Bet ta teigini nepakenks as dabar dar placiau paaiskinsiu, nes matau nelabai eina suprast mum vienas kito: faktiskai GALI but taip, kad pakenks, bet tai nera FAKTAS, tai priklauso nuo treniruociu metodikos ir nuo pacio asmens, jo ziniu, jo supratimo. Todel tu pranasaudamas ateiti sakai, kad pakenks, o as pranasaudamas sakau, kad nepakenks, dabar galim pradet matuot, pas ka didesnis ;D ?

Ir mano nuomone islieka ta pati, lygiai ta pati tau pasakys bet kuris bokso treneris  bent kiek susidures su mma paruosimu Lietuvoje.
Ar tu tuo tikras? o jei pasakys kitaip, tai jis nesusidures reiskia? kalbi tarsi butum GURU ir tavo tiesa negincijama, nesprausk visko taip i remus. Bokso treneris...nu ir kas ? tai taps faktu?
Pas tave argumentai idomus tokie, " paklausk trenerio, paprasyk to ar ano tau parodys "  :chmm:

MMA kaip ir tarkim dziudo kenkia boksininko judejimui. Nes formuojami bokso atzvilgiu neteising igudziai. Taigi jei zmogus nori siekt aukstumu bokso ringe tai geriau atkreipt i tai demesi, o jei jis to nesiekia tai tada viskas ok.
Nori pasakyt visiems iki vieno absoliuciai visada kenkia? o gal zmogus turi savybe keliems motoriniams igudziams? Jis gali sportuot ir MMA ir Boksa ir tai NEREISKIA, kad pakenks bokso igudziams. Va toks ir skirtumas tarp mano teorijos ir tavo.

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #19 įjungtas: 2009 Rgs 22, 14:50:25 pm »
vincentj:
Citata
Ar tu tuo tikras? o jei pasakys kitaip, tai jis nesusidures reiskia? kalbi tarsi butum GURU ir tavo tiesa negincijama, nesprausk visko taip i remus. Bokso treneris...nu ir kas ? tai taps faktu?
Pas tave argumentai idomus tokie, " paklausk trenerio, paprasyk to ar ano tau parodys "  :chmm:
Zmogau as nekalbu apie apie isimtis as kalbu apie statistika su kuria susiduriu kazdien treneruodamas bei treneruodamasis ;) Mano patsio judejimui pakenke kitu stiliu treneruotes, taigi is dalies sakau is patirties, beto susiduriu su ne vienu zmogum kuris uzsiimineja boksu ir tarkim pakankamai giminingu dalyku kaip Muay tay ir tai jau yra tam tikros modifikacijos stovesenoj bei judejime, o varzybose tai jau minusas ;)

Citata
As gi ir esu GURU :D  (juokauju)
Tiesiog man daznai tenka pasikalbet tokiom temom su bokso treneriais, visi susiduria su panasiom problemom, todel taip ir sakau :) Viska ka cia sakau rasau is praktikos, o ne is teorinio zinojimo.

Citata
Zmogus paklause ar jam nesusimaisys kovos menai, o ar jam nesusimaisys nezino niekas.O diskusija tarp manes ir taves yra apie tai, kad tu teigi jog MMA pakenks Bokso igudziams, o as faktiskai bandau pasakyt, kad MMA nepakenks.Bet ta teigini nepakenks as dabar dar placiau paaiskinsiu, nes matau nelabai eina suprast mum vienas kito: faktiskai GALI but taip, kad pakenks, bet tai nera FAKTAS, tai priklauso nuo treniruociu metodikos ir nuo pacio asmens, jo ziniu, jo supratimo. Todel tu pranasaudamas ateiti sakai, kad pakenks, o as pranasaudamas sakau, kad nepakenks, dabar galim pradet matuot, pas ka didesnis ;D ?
Na cia gal sutarem, nera prasmes pilstyt is tuscio i kiaura. Tiesiog dar karta pasikartosiu statistika rodo savo. ( cia aisku gali klaust ar tu manai, kad tavo klubo bei tavo pazystamu treneriu klubu statistika gali kalbet apie pasauline statistika Lietuvos mastu ar pasaulio, bet cia jau beletristika gautus).

Kad butu aiskiau as sutinku su tuo, kad viskas priklauso nuo to kaip yra destoma nuo paties zmogaus ir pan. Bet nepaisant to yra realus atvejai su kuriais man tenka susidurt ir isimties kolkas man neteko matyt, na aisku gal dar ateity teks kas ten zino...
O palyginimui tai aisku jei tu eisi  uzsimerkias per kelia tai dar nereiskia, kad tave masina nutrenks, bet argi tu taip sakysi kam nors ? Paprastais tokiais atvejais sakoma jei eisi per kelia uzsimerkias tave nutreks ir vsio :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2009 Rgs 22, 14:50:25 pm »

vincentj

• Svečias
« Atsakyti #20 įjungtas: 2009 Rgs 22, 19:47:16 pm »
Beprasmiska toliau diskutuot, pilstymas is tuscio i kiaura prasideda.Cia as ir apie save kalbu.  :laikr:

Atsijungęs sakalas

• VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Bokso Klubas Viksoras
« Atsakyti #21 įjungtas: 2009 Rgs 23, 10:51:56 am »
vincentj :
Citata
Beprasmiska toliau diskutuot, pilstymas is tuscio i kiaura prasideda.Cia as ir apie save kalbu.  :laikr:
Gal tu ir teisus, tiesiog yra viena is teorines puses kalbet, o kita is praktines.

Atsijungęs bornstubborn

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 720
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas-Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2009 Lap 14, 17:29:42 pm »
pritarciau sakalui... boksas ir mma yra lb skirtingi dalykai, ir manau kad mma pakenktu boksui, o boksas, atvirksciai, padetu ruosiantis mma kovai...
"I have a high art, I hurt with cruelty those who wound me." - Archilocus, 650 B.C.

GG

• Svečias
« Atsakyti #23 įjungtas: 2009 Grd 10, 08:15:54 am »
Bostono mieste turejau profesionalu boksininka kaip treineriu.
Kai persikrausciau i California pradejau treiniruotis muay thai saleje.

Po keleta menesiu rimtesnis sparring-as prasidejo ir solidesnis fighteris po keleta roundu man blokste (thai kick) ir beveik per puse sulauze koja.

Ismokau kad boksininkai stovi is sono su viena koja gan toli i prieki, ir kai smogia, svori transferuoja nuo uzpakakalines i priekine koja.
 :sparingas:
O kai pridedi dar imtynes, daug blogiau, nes ta pacia koja pakels ir tave apvirs.  Tai brazilieciai jiu jitsu zaidejai parode man Oakland-o mieste.

Bet jeigu boksoji kaip Anderson Silva, tai visai kitaip iseina.
« Paskutinis taisymas: 2009 Grd 10, 08:23:35 am nuo GG »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #23 įjungtas: 2009 Grd 10, 08:15:54 am »