Sportas > Imtynės

Pirmasis Lietuvos brazilų jujitsu čempionatas

<< < (5/24) > >>

regi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiDaugiau bendro, nei skirtingo

--- Baigti citatą ---
Taip as puikiai suprantu, kad daug kas juos sieja (vis del to imtynes), bet prie ko pvz. sambo ir bjj ?

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaip as puikiai suprantu, kad daug kas juos sieja (vis del to imtynes), bet prie ko pvz. sambo ir bjj ?

--- Baigti citatą ---
Aš, tiesą sakant, nesuprantu kodėl toks klausimas kyla. :chmm:
Pagrindinė technika tokia pati, tik vieni labiau prisitaikę prie vienų taisyklių, kiti prie kitų.

regi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš, tiesą sakant, nesuprantu kodėl toks klausimas kyla. :chmm:
Pagrindinė technika tokia pati, tik vieni labiau prisitaikę prie vienų taisyklių, kiti prie kitų.

--- Baigti citatą ---
Na kiek teko matyti video su BJJ tai bent jau as tuos skirtumus nuo sambo  ar dziudo, laisvuju imtyniu iziuriu. Visgi bjj turi "savo" technini arsenala, taktika ir t.t. Aisku jei nebuti ivardyta kaip Bjj cempionatas, tai man isvis jokiu klausimu nekiltu. Cia kaip lyginti karate su ushu (kungfu) panasu bet tuo paciu ir skirtumai nemazi :)

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa kiek teko matyti video su BJJ tai bent jau as tuos skirtumus nuo sambo  ar dziudo, laisvuju imtyniu iziuriu. Visgi bjj turi "savo" technini arsenala, taktika ir t.t. Aisku jei nebuti ivardyta kaip Bjj cempionatas, tai man isvis jokiu klausimu nekiltu. Cia kaip lyginti karate su ushu (kungfu) panasu bet tuo paciu ir skirtumai nemazi :)

--- Baigti citatą ---
Gal tada tu geriau pastebėjai, galėtum pateikti pvz...
O laisvosios imtynės tikrai ne ta respublika, nei sambo, dziudo ar BJJ.

Saxum:
BJJ turnyruose ir užsienyje gali dalyvauti kitų stilių atstovai. Mėgėjų bokse irgi gali visi dalyvaut visi norintys. Tik, aišku, nieks neleis svarbiose varžybose, reikia kažkokį klubą atstovaut, atrankas praeit. Muay thai varžybose irgi niekas nedraudžia. Varykit, dalyvaukit. Kikbokse tas pats. Nesuprantu, kažkoks keistas nusistebėjimas. Kaip iš Mėnulio nukritusio žmogaus  :nezino:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją