Sportas > Imtynės

Pirmasis Lietuvos brazilų jujitsu čempionatas

<< < (23/24) > >>

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtigal kur nors yra rezultatai su pavardėm?

--- Baigti citatą ---
Raimi :bado:, stambus akmuo į tavo daržą... :purto:

Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiRaimi :bado:, stambus akmuo į tavo daržą... :purto:

--- Baigti citatą ---
Kokiu būdu??? Juk man info nieks nedavė. Tądien derbau, tai ir apsilankyt negalėjau. Kaip ir jūs, sėdžiu laukiu. Anksčiau brazilas operatyviai rezultatus pateikdavo

vaidotas:
Įvykis vienok istorinis, stebėt galimybės neturėjau, o info labai norisi, galėtumet nušviest tokius kaip aš, ..........rašinėlis, video, protokolai, nuotraukos....

dziudoka:
Prisiminiau..... nerealu.... :senis:
Petkelis buvo nerealus, atsilaikė kelis momentus, kai atrodė, kad E.Petraitis jam net tik, kad padarys smaugimą, bet ir visą galvą nuraus ir........ išlaužė E.Petraičiui ranką :yeahhh:
Ir A.Pagojaus metimai Pytonchikui per galvą... visgi be kimono.  :teisejas:
Ir dar Chimiko taktika "ai tegul mane meta... greičiau parteryje atsidursim".  :kikena:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPrisiminiau..... nerealu.... :senis:
Petkelis buvo nerealus, atsilaikė kelis momentus, kai atrodė, kad E.Petraitis jam net tik, kad padarys smaugimą, bet ir visą galvą nuraus ir........ išlaužė E.Petraičiui ranką :yeahhh:
Ir A.Pagojaus metimai Pytonchikui per galvą... visgi be kimono.  :teisejas:
Ir dar Chimiko taktika "ai tegul mane meta... greičiau parteryje atsidursim".  :kikena:

--- Baigti citatą ---
O tau neprisiminė meistro Pagojaus bėgimas iš tatamio ir atviras kovos vengimas?  :D
O numesti be kimono turėtų mokėti kiekvienas judoka. Ypač jei sportuoja virš 10 metų ir priklauso Lietuvos judo elitui. Beje kažkur turiu video medžiagą, kur visi judo metimai atliekami ir su kimono, ir be jos :senis:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją