AutoriusTema: Sportas kenkia...?!  (Skaityti 7065 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs HARDCORE

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2008
  • Žinutės: 291
  • Amžius: 44
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • hardcore till death

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • mmashop
Re: Sportas kenkia...?!
« Atsakyti #15 įjungtas: 2008 Lap 04, 16:22:38 pm »
Kibojimas ant turniko yra tik vienu pratimu ir ne visai jis ten taip pilnai slankstelius atstato. Yra be galo daug kitu tempimo pratimu, kurie reikalingi tam, kad raumo nesutrumpetu, sausgysles ir sanariai galetu ir toliau atlikti savas funkcijas.
"Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend." - Bruce Lee

google

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2008 Lap 04, 16:43:24 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nekopijau nuo kitu, kas neuztenka zinot kad nebeagusi jai nepakebesi? Dar gal pasakyt kas blogai kuriam slanksteliui kokios komplikacijos ir t.t?

Aš tavo vietoj būčiau žingeidesnė ir pasidomėčiau daugiau nei vienu faktu- augimo sutrikimu. O dėl to, kad reikia smulkiai žinot, kur koks slankstelis gali būt pažeistas- aš manau, kad eiliniam žmogui pakanka žinot komplikacijas..
Gal tu ir turi žinių dėl sportavimo užtektinai, bet tavo pirmasis postas šioj temoj labai jau neužtikrintas man pasirodė..
« Paskutinis taisymas: 2008 Lap 04, 19:47:17 pm nuo google »

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #16 įjungtas: 2008 Lap 04, 16:43:24 pm »