Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Peties trauma
Daliuz:
Šeimos gydytojo manau pakaks, o ar nepilnamečius(spėju iš niko?) priims irgi manau pasakys
šiaip išsinarinus mėnesį man teko pabūt gipse irgi būnant apie 17 metų... bet nesugijo, po poros metų , kai atsipalaidavau, vėl išsinarinau ir taip vėliau, nuo atrodo nieko, vis tekdavo važiuot atstatinėt :/ tai jei dar gali susigydyt, susigydyk, kaip gydytis nežinau. Operacijos manau neriekia tau dar, na bet jei kada nors reikės atsimink mokama nuo nemokamos skiriasi tik eilės ilgumu...
vykis92:
Taip 17-iolikos esu. Na jeigu kaina nebus didelė, tai jau mieliau operacija negu dabartinė mano padėtis.
Daliuz:
na abejoju ar operuos, o mokėti sakau neriekia vistiek laukt reikia virš pusės metų, kai nemokama man padarė nepraėjus metams ...
kaina jei gerai pamenu prieš ~3,5 metus buvo apie 400 už siūlą, o siūlų reikia keturių...
po trijų dienų išeisi iš ligoninės, po dviejų savaičių reabilitacija(trunka irgi apie dvi savaites)
po pusmečio atseit viskas ok turėtu būt, man tas ok pasimatė tik po metų realiai(po pusmečio nuėjau į vieną treniruotę tai jausmas nekoks buvo ir skaudėjo ir tempė ir traškėjo kažkas...) palikau sportą dar pusmečiui, tai hanteliai jau po metų normaliai buvo...
vykis92:
Gerai, o cia Lazdynuose kaip vadinasi ta gydykla?
Daliuz:
ekhm gydykla :luztu:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją