ESAMO. Kaip supratau, "otstavkėje". Ar vis dar propaguoji, Paladinai, o aš klystu?
Nemaza dalimi tu esi teisi... Nes shiuo metu stiliu sunku butu ivardinti, kaip "true taekwondo"...

Shiuo metu mano stiliui tinkamiausi pavadinimai butu arba Tae-kwon-bushido, arba Paladin-ryu-bushido, nors vel gi tie pavadinimai nusako tik dali tiesos...
O galima pasakyti ir kitaip... Ish esmes, kas liecia smugine dali, tai mano stilius yra taekwondo, bet taip sakant, tai yra mano paties traktuote...

Aiki-kami pastebejo toki fakteli, kad daugumoje Taekwondo (WTF) klubu tas kovinis karate-hapkido paveldas mokomas tik "for fun", del bendro ishsilavinimo ir atmestinai... Ash pats gi i shi reikala ziurejau ish kitos puses... Turejau nemazai pazistamu, kurie tuo metu lanke shotokana, Ushu, todel mano poziuris i hosinsul (savygina), bazine technika ir poomse (katas) buvo (o gal ir tebėra) kitoks, negu oficialiai propoguojamas...

O dar reiktu prideti tai, kad pora-penketa metu priesh tai metus-pusantru lankiau Dziudo... Kur tau tokioje situacijoje liksi grinas Taekvondistas...