AutoriusTema: Vienas pries kelis  (Skaityti 87041 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Brolis

• Svečias
Re: Vienas pries kelis
« Atsakyti #315 įjungtas: 2010 Rgs 05, 23:41:49 pm »
Megsti pastovet uz save vaikine, is vienos puses gerai, bet is kitos labai blogai... Mano nuomone pasirinkai labai bloga situacija savo principams rodyti ir kita kart siulau pagalvot bent jau apie savo draugu givybes jeigu sava tau po***, bet is klaidu mokomes, tai gal bus daugiau noro venkt konfliktiniu situaciju.  :D

Atsijungęs Powlius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2007
  • Žinutės: 209
  • Amžius: 32
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #316 įjungtas: 2010 Lap 19, 07:47:52 am »
Papasakosiu trumpa situacija, iki savigynos nedaejo, bet idomu kokios nuomones bus ka daryt tokioj situacijoj.
Reiskiasi einu vakar apie 15 val namo is mokyklos, jau savo rajone (pastaba: paskutiniu metu cia daug neaiskiu asmenybiu sukasi) ir yra viena atkarpa mazdaug 200 metru kur is vienos puses kalnas, is kitos 2 namai, (vakare puiki vieta uzpult ka nors). ir girdziu is galo zingsnius kurie zengia zingsnis i zingsni su mano. atsisuku matau 2 tipeliai, ugis didelis bet kudoki, vienas ju i narkomana panasus. tada isidemiu i ju pokalbi, girdziu kazka mazdaug tokio 'kaip galvoji telefona turi?' 'turetu turet, gal net du...'.
pristabdau, kad tipeliai mane aplenktu, deja jie irgi pristabdo, bet visgi mane aplenkia. tada jau visai ramiu zingsniu eina. ziuriu tas kuris i narkomana panasus isima kisenini peili (PASTABA: peili paima i ranka taip lyg as jo netureciau matyt, asmeniu i delna mazdaug, pavadinkim tai pasiruosimu imt peili i kovine padeti). tada as pristabdau aka 'bata uzrist', bet ziuriu i juos, anie irgi pristabdo porai sekundziu, bet po to eina toliau. palaukes kol nueis pora desimt metru einu toliau.
bet ju jau pakeliui nemaciau, gal kur pasuko....
Kokios nuomones? provokacija? isbandymas ar pabijosiu to peilio? ar siaip atsitiktinumas? ir ka tokioj situacijoj daryt?

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #317 įjungtas: 2010 Lap 19, 08:01:07 am »
Gerai padarei. Jei jau yra peilis, būtų labai kvaila veltis į konfliktą.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 675
  • Amžius: 45
  • Šalis: aq

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #318 įjungtas: 2010 Lap 19, 08:46:21 am »
na tas pristabdymas tik toks sakyčiau pavojingas buvo, galėjai atsisukt į namą ir rėkt: petrai išlysk einam fule :D būtu geriau manau
Universe is for free.

Atsijungęs paslaptis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2009
  • Žinutės: 1518
  • Amžius: 41

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #319 įjungtas: 2010 Lap 19, 12:46:38 pm »
Šiaip visai gerai pasielgei, iš netikėtumo pusės, reikėjo stabtelt ir atsisukus jų paklaust-"vyrai gal turit telefoną, labai paskambint reik, o aš savo namie palikau" Tada jiems tavo "neturimo" telefono nebereiks.
Мы против войны.
Нам нужен мир.
Желательно, весь.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #319 įjungtas: 2010 Lap 19, 12:46:38 pm »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #320 įjungtas: 2010 Lap 19, 16:50:25 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Šiaip visai gerai pasielgei, iš netikėtumo pusės, reikėjo stabtelt ir atsisukus jų paklaust-"vyrai gal turit telefoną, labai paskambint reik, o aš savo namie palikau" Tada jiems tavo "neturimo" telefono nebereiks.
Labai lengva tokius patarimus duoti, kai sedi prie kompo, bet kai paciam reikia kazka panashaus padaryti, tai kazkodeltai ne viskas taip graziai isheina...  :( :ruko:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #321 įjungtas: 2010 Lap 19, 16:55:28 pm »
Gerai padarei. Jei jau yra peilis, būtų labai kvaila veltis į konfliktą.
Shiaip tai jo... Kas link peilio...  :-)
Bet ish kitos puses, per shia vasara turbut kokius du kartus maciau kaip per razborkes peili ateme ish turetojo (puolanciojo) ranku...  :nezino:
Ka padarysi, tie kas tuos peilius ateminejo shio forumo neskaito ir nezino, kad nuo bet kokio peilio reikia ishkarto begti kiek kojos nesha... :(
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #322 įjungtas: 2010 Lap 19, 17:10:02 pm »
Papasakosiu trumpa situacija, iki savigynos nedaejo, bet idomu kokios nuomones bus ka daryt tokioj situacijoj.
Reiskiasi einu vakar apie 15 val namo is mokyklos, jau savo rajone (pastaba: paskutiniu metu cia daug neaiskiu asmenybiu sukasi) ir yra viena atkarpa mazdaug 200 metru kur is vienos puses kalnas, is kitos 2 namai, (vakare puiki vieta uzpult ka nors). ir girdziu is galo zingsnius kurie zengia zingsnis i zingsni su mano. atsisuku matau 2 tipeliai, ugis didelis bet kudoki, vienas ju i narkomana panasus. tada isidemiu i ju pokalbi, girdziu kazka mazdaug tokio 'kaip galvoji telefona turi?' 'turetu turet, gal net du...'.
pristabdau, kad tipeliai mane aplenktu, deja jie irgi pristabdo, bet visgi mane aplenkia. tada jau visai ramiu zingsniu eina. ziuriu tas kuris i narkomana panasus isima kisenini peili (PASTABA: peili paima i ranka taip lyg as jo netureciau matyt, asmeniu i delna mazdaug, pavadinkim tai pasiruosimu imt peili i kovine padeti). tada as pristabdau aka 'bata uzrist', bet ziuriu i juos, anie irgi pristabdo porai sekundziu, bet po to eina toliau. palaukes kol nueis pora desimt metru einu toliau.
bet ju jau pakeliui nemaciau, gal kur pasuko....
Kokios nuomones? provokacija? isbandymas ar pabijosiu to peilio? ar siaip atsitiktinumas? ir ka tokioj situacijoj daryt?
Visai nesvarbu kas tai buvo, nes kita karta tokiu tipeliu noras tik pagasdinti labai lengvai perauga i tikrus labai negrazius veiksmus. O kas link tavo veiksmu teisingumo, tai jeigu taves nesupjauste, neprimushe ir aplamai paliko ramybeje, tai jau tau atsakymas, kad pasielgiai pakankamai teisingai konkreciai shioje situacijoje... Bet tai visai nereishkia, kad toks tavo susirupinimas savo batais kita karta tau pades. Nera universaliu triuku visoms situacijoms.  :senis:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 675
  • Amžius: 45
  • Šalis: aq

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #323 įjungtas: 2010 Lap 19, 17:57:34 pm »
yra :) rėkt "gaisras!"
o aš pasikartosiu atsitūpęs tampi perdaug geru taikiniu... o dėl klausimo užpuolikams čia tas pats kas laimėt kovą... ne pas visus psichologija leistu taip
Universe is for free.

Atsijungęs Liociks

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2008
  • Žinutės: 232
  • Amžius: 31
  • Vieta: Šiauliai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #324 įjungtas: 2010 Grd 29, 20:48:22 pm »
Apie anksciau rasyta Augusto situacija.Visu pirma tai manau, kad nuo pat pradziu snekejai per naglai.Toks jausmas , kad pats sieki tu mustyniu.Antra, gal ne visai gerai pasielgei keldamas ranka pirmas, zinant , kad kiekybine persvara ju, ir gan ryski.
Ir trecia, labai smalsu man paliko.Fule zaidet visi, ir tu, ir draugai, ir tie tariami priesai, bet pavargai begt tik tu?
I was not born a winner, i was not born a loser, i am what i make myself be

« Atsakyti #324 įjungtas: 2010 Grd 29, 20:48:22 pm »

Atsijungęs Augustinas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 121
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #325 įjungtas: 2011 Sau 01, 14:27:18 pm »
1. Aš Augustinas :-)
2. Su naujais metais!
3. Situacija išgvildenta, iš jos pasimokyta. Dėl bėgimo, tai ne visada visi vienodai žaidžia :-) vieni daugiau laksto, kiti išvis naiviai žiūri į tai, o man laimėti patinka, todėl stengiuos. Beje, tie, su kuriais įvyko problema, buvo neseniai įžengę į aikštę. Prieš tai žaidžiau su jų draugeliais. Tik į antrą partiją atėjo jie :-) Beje man trenkė pirmam, aš tik gyniausi :-) Tiek žinių.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #326 įjungtas: 2011 Sau 01, 18:16:56 pm »
na tas pristabdymas tik toks sakyčiau pavojingas buvo, galėjai atsisukt į namą ir rėkt: petrai išlysk einam fule :D būtu geriau manau
:luztu: Čia būtų topas....  :kikena:
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Powlius

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Lie 2007
  • Žinutės: 209

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #327 įjungtas: 2011 Sau 09, 01:12:20 am »
Siaip cia nera ivykis, cia bus labiau istorija ir dilema. Tiesiog nezinau ka daryt, gal kai parasysiu cia paciam kas nors paaiskes.
Vienu zodziu gyvenu vienam Vilniaus rajone (ne uz vilniaus, o vilniuje), kurio pavadinimo neminesiu. Bet anksciau buvo gerai zinomas kaip ir dzuku gatve. Dabar tos anksciau "zinomos" personos arba miskuose uzkasti, arba sedi.
Esme tokia - kiekviena diena praeinu pro savo rajona, vaziuoju i mokykla, vakare griztu. Visada zinojau, kad cia nera saugu del paciu vietiniu, ir kad tie patys vietiniai pasiskirste i 3 "stovyklas". Deja viena is ju kelia gresme visam rajonui, pasakykim taip. Aciu Dievui grynai prie manes kiek atsimenu nebuvo pristoje, nezinau kodel. Tai vat mazdaug metus laiko vaikstau nesusimastydamas apie tai, kas darosi viduje musu rajono. Anksciau budavo visko, noredavom ir i 'strelke' ta "blogaja stovykla" kviest ir pan. Bet matyt isaugom is to. Cia mazdaug priesistore, trumpai ir speju nelabai aiskiai.

Dabar prie esmes. Siandien isejau isgert buteli alaus (uz naujuosius) su senu draugu, kuris beje yra vienas is vietiniu, bet ne is tos blogos stovyklos. Daug naujo suzinojau, (pvz kad telefonus atima is ko nori ir kada nori, pasipriesini-susoka penkiese). Suzinojau kad "bloguju stovykla" pradejo daryt totalu 'bespridiela'. Paaiskinu kas yra "bloguju stovykla" cia grynai gatviniai snukiai gime varganose seimose ir nesistengiantis islist i zmones(forsai,marozai, vadinkit kaip norit). Kaip jau sakiau vienas ju turi broli autoriteta, kuris dabar sedi. Del to jis skaito save 'verchu' rajone, ir kazkodel pora kitu marozu irgi taip galvoja, del to visur buna jam uz nugaros.

Taigi stovim ramiai geriam alu (kartoju, cia buvo grynai, kad paminet naujuosius su senu draugu) prie iejimo i bendrabuti. Priejo dar vienas draugas kartu pastovet pasneket. Po gero pusvalanduko, tas draugas sako ziurekit eina, atsisuku ziuru eina 'verchas' su tais draugeliais-marozais. Kitaip ir but negalejo, pamate mus iskart priejo, snukiu apie 10. sitoj vietoj esme tokia, nors ir gyvenam nn metu siam rajone, bet zinau juos tik is matymo, nera noro tokiu pazinot. Ir vienas ju pasisveikines su mano senais draugais (kadangi jau gyvena mazdaug tose paciose bendrabuciose) tesia ranka ir klausia kas tu? Pasakiau varda ir padaviau ranka, jis tik pakartojo mano varda ir atsisuko, jie ten tarpusavy rekt pradejo ir tt. Supratau, kad nieko gero nebus, sakau draugui, kas toliau? Jis atsako palauk biski tuoj eisim namo. Jau atsisveikinau su draugais, kai ziuru tas 'verchas' atejo ir pradejo reikalaut cigaretes is vieno draugo poto is kito.
Man nieko nesake tai as isejau.

Nuo tos vietos gyvenu gal apie 600m, taigi jau netoliese namu sutikau dar viena senai matyta drauga, jis daznai trinasi rajone ir pan (nera vienas is tu marozu, bet zino kas prie ko) ir ka gi girdziu - jis irgi pasakoja apie vietiniu 'bespridiela', apie tai kaip susparde musu bendra pazistama uz nieka.
Veliau suzinojau, kad vienam tu draugu su kuriais isgerem po buteliuka alaus, ateme telefona, biski jie ten apsisparde. (viskas vyko siandien)
Taigi mastau, ka daryt? Is vienos puses - prie manes tfu tfu tfu kol kas niekas nelindo (bet gal cia del to, kad retai ten bunu, ir biski toliau gyvenu?) tai man kol kas kaip ir ner ka daryt. Bet is kitos puses, matau kaip del vieno zmogaus kencia daug aplinkiniu, draugu. kazka galbut reikia daryt?

Dilema: manau sunkiai bus suprast tiek mano rasliavos, taigi trumpai apie savo mintis sia tema.
Kaip sustabdyt bespridiela? Manau reik kovot, parodyt kad jie negali daryt ka nori kam nori. juolab yra tikrai nemazai zmoniu kurie nezino ka daryt, o ju tik apie 15snukiu+brolis autoritetas.
Bet tarkim surinksim zmoniu, sudauzysim juos neatpazistamai(cia aisku jeigu brolis autoritetas neisikis), o kas toliau? jie pasivolios ligoninei, o po poros menesiu sugaudys mus visus po viena ir papjaus? juk jie neturi ka prarast....o sedet ir laukt nezinia ko nesinori.
Siaip jeigu kas nors perskaitys visa sita, man idomu butu isgirst jusu nuomone, ka jus darytumet tokiu atveju?

P.S kodel parasiau butent cia, ir kodel apskritai sita rasau?
Butent cia rasau del to, kad jeigu tektu gintis, tu vietiniu niekad nebuna maziau 3. O tai parasiau, noredamas isgirsti zmoniu turinciu patirti panasiuose dalykose nuomone kaip elgtis. Nors esu ir pats ne karta apturejes nuotykiu, bet cia jau nebejuokai, cia mazdaug tas pats kaip pradet kara, per kuri tikrai bus auku kieno nors puseje...Supraskit sita teigini teisingai, as nesu vaikas prisiziurejes filmu, yra kaip yra.

P.P.S jeigu visgi ne vietoj, atsiprasau. jeigu manot kad sito netureciau rasyt, istrinkit.
 :handshake:
« Paskutinis taisymas: 2011 Sau 09, 01:15:06 am nuo Powlius »

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #328 įjungtas: 2011 Sau 09, 13:14:22 pm »
pirk pistoletą  :laikr:
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #329 įjungtas: 2011 Sau 09, 14:47:26 pm »
Nei tu (jūs) ten ką suorganizuosit, nei kas lys į tas razborkes (čia apie suaugusius). Nebent ta vietinė jūsų chebra susivienys prieš tuos trečiuosius. Arba prisižiūrėjus bajavykų patapti "Naktiniu sargu" ir naikint po vieną...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #329 įjungtas: 2011 Sau 09, 14:47:26 pm »