Buvo ir man nuotykių.. Praeitą savaitę su dviem draugais nuėjome pažaisti futbolo. Viename stadiono (jis nedidukas) kampe, susirinkę vietiniai žaidė kortomis. Mano draugas paklausė jų ar norės pažaist, vienas iš jų, toks neūžauga, sako - o jūs tik trys? Draugas atsakė - taip. Jis vėl - žodis? Aš išgirdau ir sakau - eik žodi tu.. Jis man - Pusk n*. Aš jam - Valink, balvone. Taip viskas ir užsibaigė. Už kažkiek laiko sužaidėme viena partiją, poto kitos partijos pradžioje kitas neužauga pradėjo išsidirbinėti ir aš pasakiau, kad žaistų o ne cirką darytų, o jis man - eik n* velnias. Aš jam - pažėk į veidrodį durneli. Tada atsisuko, išpūtė krūtinę ir priėjęs pradėjo savo rusų kalbos žinias man į veidą šnekėti. Galiausiai, biškį pasipūtęs, trenkė iš galvos, čiut čiut prilietė ir aš atsitraukdamas iš kairės šoninį trenkiau. Neūžauga sukrito. Tada iš galo pasigirdo šūksniai - ooo, pareik ant švenčių. Pradėjau bėgti, bet buvau perdaug prisilakstęs per futbolą, todėl toli nenubėgau. Sustojau, prisivijo gal ~7 "snukiai". Pradėjom šnekėt, galvojau pavyks nuraminti juos. Klausiau kodėl tokie drąsūs prieš vieną? Bet jie nesileido į kalbas. Kažkoks pacukas iš nugaros su peiliu ėjo, todėl vis atsisukinėjau ir bandžiau užeiti visiems iš nugaros. Galiausiai kažkuris užėjo man už nugaros, parvertė ir visi pradėjo kojų/rankų balių man daryti

Užbaigę, nuėjo, o aš iškart atsistojau ir taipogi nuėjau. Kraujo nepaleido. Pora žymių ant kaktos buvo, bet per pora dienų praėjo. Išvada - galbūt reikėjo bandyt bėgti, nesustoti, tačiau buvau laabai pavargęs.. Antra išvada - galbūt reikėjo trenkt didžiausiam, kai apstojo ratu. Tiesa, tas pacukas kurį nujungiau, atėjo su visa kruvina burna, todėl nesijaučiu labai jau pralaimėjęs

Na dabar laukiu Jūsų nuomonių.