Pagrindines diskusijos > Savigyna
Vienas pries kelis
radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtias turiu omenyje situacija kaj ant tawes tokia sutwe uzsirauna... O siaip fiziskaj taj nesu silpnas tik su technika problemu nes moku tik tiek kiek per visokias razborkes ismokes esu :maisas:
--- Baigti citatą ---
jeigu nezadi nešti kudašiu ,pirmas duodi i nosi šutvės vadui :D o paskui ziuri kas bus :rolleyes:
sakalas:
Jei yra galimybe ieskai viso, kas metosi aplink... plytos, lentos su vinimi...
Karta mane plyta isgelbejo nuo sumusimo, o karta tuscias sampano butelys :D Tiesa turiu prisipazint, kad vienu atveju tebuvo trys priesininkai, antru du. Ir pirmu atveju nepuole tik todel, kad nenorejo su psichu susidet :D
O antru as pats juos su sampano buteliu rakoje vijaus iki truliko i kuri jie spejo isokt, o as ne, kazkoks proto uztemimas buvo :chmm:
O siaip tai jei nera mirtino reikalo geriau bandyt kaip nors issisukt arba pabegt :)
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPerziurejau temas atrodo tokios nera... Ka daryti jej uzpuoliku yra 3-5 ir nera kaip ju iswengti. Kaip priesintis tokiu atweju? Nes nelabai noretusi kad ant galwos sokinetu :-D
--- Baigti citatą ---
Gal apsimesti negyvu... kiek girdėjau padeda, kai taigoje užpuola lokys :chmm:
Rolis:
Esu ne kartą ėjęs vienas prieš kelis, bet ne tie laikai buvo. Dabar visi "protingi", "kažką" kišenėse nešiojasi. Gali ir nepajusti kada išsitrauks. kaip įmanoma reikia vengti tokių situacijų ir nuostatą tam turėti iš anksto, nes kai susiduri staiga, netikėtai - gali pasielgti neteisingai. kaip kažkas sakė - didvyriai...jie tik žemę tręšia :senis:
coffeedrinker:
visais laikais nesiojosi, manau. senoveje isvis su kardais vaiksciojo :D
ziurint an kokiu uzsirauni. jeigu an rimtu - geriau bek. bet jeigu an seip kokiu dvieju pacuku tai galima ir pastoveti. tokius nesunku isgasdinti. atsimenu dar mokyklos laikais su dviem teko mustis, tai po pirmo smugio jau abu stovejo ir bijojo eiti. aisku is akmens tada biski i ranka gavau :D ,bet esme, kad galima paimt an stracho ir kelis, jeigu jie neturi pasiruosimo arba peiliu kisenese (peili aisku ir pats gali i kuprine isimest del visa ko :D).
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją