Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Kas yra tas kovos menas?

<< < (76/86) > >>

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai kaip visada- kas ne taip kaip galvoju as ar sake treneris- yra "senai arba netiesa? "  :luztu: O kodel turiu tiketi ir galvoti kad Evans straipsniai yra teisingi? Kodel turiu netiketi JAV sudaryta- atliekant beveik 20 metu tyrimus- kovos menu enciklopedija, kuria sudare butent zmones, neturintys nieko bendro su kovos menais, o tik atlike darba vardan darbo?  :chmm:  Kodel?

--- Baigti citatą ---
O jūs tarybine enciklopedija tikite? Ten irgi sudarinėta ilgai, ir rusai protingi žmonės yra.
Enciklopedija, tik paviršutiniškai sudėlioja informaciją apie dalykus, plius priklauso nuo to kas daro ir kokiu tikslu daro. Amerikiečiai irgi yra angažuoti vienose ar kitose srityse žmonės.  Jei norite kažką išsiaiškinti iki galo, rankas pačiam teptis reikia.

Dainiux:
"Viena tiesa, bet visi teisus!" Nieko neprimena? V. I. Leninas . Viskas gerai, nieko svarbaus nera kur jis mokesi, ko jis mokesi, tik va, nejaugi keli saltiniai netiesa raso?  :chmm: Radau dar viena knyga, bandysiu paskaityt...Gal vel "nesamoniu" prirasys tokiu, kad aplamai jis niekur nesimoke, o gime mokedamas  :chmm:  :D :D :D
Gerb. Optimiste- tikrai gerbiu visus kovos menus, zmones, idomu su Jumis diskutuoti ir tai, ka parasau cia- nera skirta asmeniskai Jums!  :handshake: Pagarba  :respect:

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO jūs tarybine enciklopedija tikite? Ten irgi sudarinėta ilgai, ir rusai protingi žmonės yra.
Enciklopedija, tik paviršutiniškai sudėlioja informaciją apie dalykus, plius priklauso nuo to kas daro ir kokiu tikslu daro. Amerikiečiai irgi yra angažuoti vienose ar kitose srityse žmonės.  Jei norite kažką išsiaiškinti iki galo, rankas pačiam teptis reikia.

--- Baigti citatą ---
Tarybine ne, nes ji- tarybine. Ta kur skaiciau- tikiu, nes sudarinejo daug zmoniu, info rinko- taip sakant vietoje , is liudininku ir t.t.- nesuinteresuoti zmones, nepriklausantys jokioms kovos menu mokykloms...Zmones, kuriems buvo sumoketa ir liepta atlikti kuo geresni darba...Kaip man pasiulytu apie golfa surinkt info- jokiu asmeniskumu ir t,t, rinkciau tik faktus...
Rusai nera protingi zmones, tik ju tarpe yra protingu. Kaip ir kiekvienoje tautoje, beje...

Saulius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Kaip čia galima visiškai nesutikti pagal tą pastraipą aš nelabai suprantu?

Ir da vienas dalykas, jei jau lendate į ginčus dėl aikido istorijos ir technikų kilmės, tai turite būtų mažiausiai patyrinėjęs šį reikalą, kiek man žinomi Lietuvos aikidokos, o geriausiu atveju, tai tiek kiek koks Peter Goldsbur.

--- Baigti citatą ---

Optimistas prajuokino.
Aikido tikrai nedaug lankiau ir Aikido mene esu apskritas nulis, tikrai ne Peter Goldsbur.  :D
Tačiau paskaitinėt istorijas ir biografijas gali kiekvienas, kaip ir reikšti savo nuomonę.

Aikido ne prie ko. Apie kovos menus diskutuojam!

Kaip Yagyu Shinkage ryu galėjo neturėt įtakos Aikido įkūrėjui, jei jis ten mokinosi???
Paprasčiausios logikos nėra!
Tas pats, kad prieit prie savo mokytojo, kuris tave ugdė ir augino kaip kovotoją ir pasakyt, ... Pabaikit sakinį patys.

pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiOptimistas prajuokino.
Aikido tikrai nedaug lankiau ir Aikido mene esu apskritas nulis, tikrai ne Peter Goldsbur.  :D
Tačiau paskaitinėt istorijas ir biografijas gali kiekvienas, kaip ir reikšti savo nuomonę.

Aikido ne prie ko. Apie kovos menus diskutuojam!

Kaip Yagyu Shinkage ryu galėjo neturėt įtakos Aikido įkūrėjui, jei jis ten mokinosi???
Paprasčiausios logikos nėra!
Tas pats, kad prieit prie savo mokytojo, kuris tave ugdė ir augino kaip kovotoją ir pasakyt, ... Pabaigit sakinį patys.

--- Baigti citatą ---
Prieisiu kada sutiksiu Jordaną ir pasakysiu, kad karate shidokan treniruotės pas jį neturėjo įtakos mano aikido ir judo įgūdžiams.
bus blogai? :bijo:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją