Pagrindines diskusijos > Kovos menai
Kas yra tas kovos menas?
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNereikia visiems būti tos pačios nuomonės, reikia tik išmokti toleruoti kitų nuomonę.
O dėl skaitymo tarp eilučių ir mano pasakymo kas yra aikido kitoje temoje, tai matyt kažką būsiu praleidęs, nes nelabai įsikirtau.
--- Baigti citatą ---
Is Tavo zvilgsnio matosi, kad nelabai isikirtai :luztu: Viskas tvarkoje, tik pastebesiu- ne toks as jau pirmas- kad kai kuriu menu atstovams butent ir budingas fanatiskas kitu nuomones neegzistavimas...Tai tiek. O apie aikido - kaip apie mena- pats sau atsakei temoje " Vienas pries kelis"...Tik vel, jei moki skaityti tarp eiluciu :P
pataisomas optimistas:
Registruotis arba PrisijungtiIs Tavo zvilgsnio matosi, kad nelabai isikirtai :luztu: Viskas tvarkoje, tik pastebesiu- ne toks as jau pirmas- kad kai kuriu menu atstovams butent ir budingas fanatiskas kitu nuomones neegzistavimas...Tai tiek. O apie aikido - kaip apie mena- pats sau atsakei temoje " Vienas pries kelis"...Tik vel, jei moki skaityti tarp eiluciu :P
--- Baigti citatą ---
Aš manau, kad aš esu pakankamai tolerantiškas.
Karate man patinka, springai man patinka, judo man patinka, wushu man patinka, aikido man patinka, mma man irgi patinka. Niekur nerašiau ant jokio kovos meno, kad jis blogas, net ant bokso taip nerašiau, tik rašiau, kad jis kovinis sportas nes tokia jo prigimtis, bet tai nereiškia, kad aš apie jį blogos nuomonės. O va tamsta dedate į šuns dienas tuos kovos menus, kurių nesuprantate. Ir fanatizmo iš mano pusės nėra jokio, niekad neti vienu klausimu jo nebuvo,net nereligingas aš jei jau apie fanatizmą prakalbom.
temoje " Vienas pries kelis"... Aš citavau ne aikidoką, o karatistą beje.
dziudoka:
Registruotis arba PrisijungtiMes kol kas bandom aikido iš kanalizacijos ištraukt...,
... rimtesni žmonės nepasiduoda jūsų provokacijoms :P
--- Baigti citatą ---
Man kol kas rimčiausias Optimistas (čia ne pašaipa, o diskusijų vertinimas) :-)
dziudoka:
Registruotis arba PrisijungtiIr kad aikido- menu virsune, postinti net nereikia, tereikia tarp eiluciu skaityti...
--- Baigti citatą ---
Aš beje iki šiol esu tokios nuomonės. :-)
Visų pirma dėl to, kad maksimaliai susivaržydama savo arsenalą, sau kelia aukščiausio lygio užduotis. Gaila tik, tik kad neteko tos visumos pamatyti realybėje, nesusidūriau su metodika vedančia į tai. Aukšto lygio bazinę techniką mačiau - Aiki-kamis rodė. Realios nemačiau. :teisejas:
Kai būsiu senas, būsiu aikidistas. :senis:
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiAš beje iki šiol esu tokios nuomonės. :-)
Visų pirma dėl to, kad maksimaliai susivaržydama savo arsenalą, sau kelia aukščiausio lygio užduotis. Gaila tik, tik kad neteko tos visumos pamatyti realybėje, nesusidūriau su metodika vedančia į tai. Aukšto lygio bazinę techniką mačiau - Aiki-kamis rodė. Realios nemačiau. :teisejas:
Kai būsiu senas, būsiu aikidistas. :senis:
--- Baigti citatą ---
Kiekvienas turim savo nuomone. O mokytis bazines technikos, kuri nevirsta realia- nematau prasmes :nezino:
O as kaip busiu senas senas ( nes senas esu dabar) - busiu senas senelis :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją