Man atrodo, kad per pavyzdžius lengviau paaiškint, bet gal ne visiems tai priimtina.
O aš nesuprantu ko tu nesupranti? Jei per treniruotę bandai išmokt mušti į girnelę tai to ir bandai išmokti, nematau problemos. Jokio pakazūchinio dvasingumo pas mane nėra, tiesiog aš bandau paaiškinti kad Do pagrindas yra filosofija iš kurios išplaukia tam tikras požiūris ir tam tikri principai. Filosofiškai muštis aš nerašiau, ir apie davimą į galvą filosofškai aš nerašiau.
Aš rašiau, kad mes mokomės dalykų, kurie išplaukia iš tam tikros filosofijos, paprasčiau tariant iš tam tikrų nuostatų, kurios tame kovos mene yra įkūnytos.
O į galvą kad duoti nereikia to mokytis, galima duoti ir taip.
Nežinau kaip paprasčiau paaiškinti.
Ir paklausiu tada, jei pačią domina kitų požiūris, tai kodėl vietoj to kad pasigilint į tai kas parašyta reikia pakartoti daug kartų jau rašytą savo nuomonę, vietoj paprasčiausio pasigilinimo į kito nuomonę.
Problema yra štai kur, mes visi žiūrim į tą patį daiktą iš skirtingo taško, ir kol nesugebėsim pakilti aukčiau savo požiūrio taško, tol ginčysimės kokios spalvos rutuliukas... :