Visa kita > Kovos klubo tinklapis

Bunkai pagrindai. Naujas straipsnis skaitykloje

<< < (7/10) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiStripuli, būsiu įkyrus, nepasitaikė, tai reiškia, kad treneris nerodė, o pati nepasiknaisiojai giliau? Ar tai, tikrai dėl kažkokių tai priežasčių atsižegnota mokyklos koncepcijoje?

--- Baigti citatą ---
Kiek man žinoma, fudokan metimai atsirado, nes įkūrėjas domėjosi dziudo ir kai ką iš ten pasiėmė sau. Kiek man žinoma, Nishiyama dziudoka nebuvo.
O dar giliau nesiknaisiojau. Man atrodo, kad kai nėra kažko, tai nėra nuo ko ir atsižegnoti, bet taip atrodo tik man - aš dar tik pradedančioji besiknaisiotoja  :oops:

Smauglys:
Karate pakirtimai yra. Ir tai viena stipriausių pusių lyginant pvz.: su muaythai.
Pagriebimai ir kai kurie metimai irgi yra. Tik deja sporte taisyklės šiuos veiksmus praktiškai eliminavo :(

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKarate pakirtimai yra. Ir tai viena stipriausių pusių lyginant pvz.: su muaythai.
Pagriebimai ir kai kurie metimai irgi yra. Tik deja sporte taisyklės šiuos veiksmus praktiškai eliminavo :(

--- Baigti citatą ---
Smaugly, o metimus treniruojatės? Ar elementariai nelieka laiko?  :banging:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSmaugly, o metimus treniruojatės? Ar elementariai nelieka laiko?  :banging:

--- Baigti citatą ---
Tik pakirtimus su retom išimtim. Iš tikrųjų ir laiko tam mažoka. Apskritai kaip atlikti metimą be užgriebimo? Juk karate shotokan sporte neleidžiami paėmimai, kaip judo..

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Tik pakirtimus su retom išimtim. Iš tikrųjų ir laiko tam mažoka. Apskritai kaip atlikti metimą be užgriebimo? Juk karate shotokan sporte neleidžiami paėmimai, kaip judo..

--- Baigti citatą ---
Ech... Mes kartais treniruojamės tuos metimus su užgriebimais, bet žiūriu, kuo toliau, tuo labiau kartais. O gaila. .
P. S. O galėtų shotokan sporte ir kitam karate sporte leist tuos paėmimus - ant kiek įdomiau būtų, a? ar ne?

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją