Visa kita > Kovos klubo tinklapis

Bunkai pagrindai. Naujas straipsnis skaitykloje

<< < (5/10) > >>

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJokio stebuklo! Tik kazkas parase, kad nesamone, kad blokas gali buti ir smugis...Tai ir rasau, Gerb. Dziudoka- ne, ne nesamone tai! Taip buvo ir tik dabar, kada Okinava-te virto karate-do , taip atsitiko. ***, kazkoks Tu snd. idomus :D Pachmielka?  :D :D :D

--- Baigti citatą ---
Nea, gripas :kaliaske2:, užsiknisau sėdėti namie, tai ir kabinėjuosi, tik stipriai nemuškit :kikena:

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiStripuli, cia niekam netiks tai , KA JUS idedate, nes propaguojate cia labai nepopuliaru tradicini...Nepykit, bet cia- kiti aspektai veikia...Idekit radusi is kitu federaciju- tiks...Garantuoju! Taip, age-uke yra ne blokas savo pirminiame Okinava-te variante- o blokas-smugis, nes bloku, kaip tokiu apskritai nebuvo...Blokuoti nebuvo leidziama- "i smugi buvo atsakoma smugiu" ir tai, kas buvo palengvinta ir padaryta kaip blokai- duokle Pasauliui, kad galetu visi mirtingieji mokytis ir treniruotis- saugiau- karate.

--- Baigti citatą ---
dainiux, smulki lpastabėlė - nepropaguoju tradicinio, nuo jo mane šliaukina. ten fudokan.  ;-)

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtidainiux, smulki lpastabėlė - nepropaguoju tradicinio, nuo jo mane šliaukina. ten fudokan.  ;-)

--- Baigti citatą ---
Nepykit- tai niekuom nesisikiria! Bet cia- ne mano nuomone, tik cituoju!  :D

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNepykit- tai niekuom nesisikiria! Bet cia- ne mano nuomone, tik cituoju!  :D

--- Baigti citatą ---
o kas taip sakė? skiriasi ir labai smarkiai, vien jau techniniu arsenalu ;) o kur dar nuokrypiai į jutsu, tokie visai nedorovingi  :oops:

dziudoka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio kas taip sakė? skiriasi ir labai smarkiai, vien jau techniniu arsenalu ;) o kur dar nuokrypiai į jutsu, tokie visai nedorovingi  :oops:

--- Baigti citatą ---
Būkit geri, plačiau pakomentuokit kuo jūsų manymu iš esmės (nereikia varžybinių taisyklių) skiriasi tradiciniai, netradiciniai, shotokan, godziu ir tt. :respect:
Man kaip buvo viena karate, taip ir liko.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją