AutoriusTema: Kaip jūs nuraminate protą prieš varžybas?  (Skaityti 11170 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Kaip jūs nuraminate protą prieš varžybas?
« Atsakyti #15 įjungtas: 2005 Vas 18, 13:52:28 pm »
Tu labai nepergyvenk, bus tų varžybų, o sveikata aukščiau visko.

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2005 Vas 20, 19:33:07 pm »
Saxum, gerai pasiūlei-nepergyvent. Nes jau pergyvenau vakar.. bus tų varžybų. Ne mano laikas dar. o ir su savim DAR nemoku susitvarkyt, savo mąstymu..ech..

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Vas 20, 19:40:33 pm »
Citata
Beveik 2 mėnėsius ruošiausi ir va... :A

Joo.. aš visus metus ruošiaus.. O reikiamu momentu pavedė mano galvelė :A

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #18 įjungtas: 2005 Vas 22, 07:58:55 am »
Tai ką, nepasisekė? :( Na ką padarysi, varžybos tik prasideda, dar visa suaugusiųjų karjera  :-D

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Vas 22, 14:51:40 pm »
Taigi taigi, visi labai tikėjos.. :?
na ką padarysi.. mokomės iš pralaimėjimų, o ne laimėjimų.
Žinoma, trečia vieta- pusė velnio..bet..
Skaudžiausia, kad šitiek ruošiausi, visus metus.
Reik išmokt, reikiamu momentu nusiramint ir atsipalaiduot.

Taip, Tu teisus, dar juk suaugusieji laukia.. :rolleyes:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Vas 22, 14:51:40 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #20 įjungtas: 2005 Vas 22, 14:53:49 pm »
Kame pralaimėjimo priežastys? Psichologija, ar tiesiog priešininkė geresnė buvo? Nagi papasakok, kaip ten viskas buvo.

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #21 įjungtas: 2005 Vas 22, 20:31:05 pm »
Citata
Kame pralaimėjimo priežastys? Psichologija, ar tiesiog priešininkė geresnė buvo? Nagi papasakok, kaip ten viskas buvo.

Priešininkė nei stipresnė, nei geresnė buvo. Čia mano galvelė mane pavedė. Psichologija.
O buvo taip:
prieš metus laiko, man panašiai buvo. tik aš užėmiau antrą vietą, kitoj svorio kategorijoj, bet manęs nepaėmė į Lietuvos rinktinę. Nusiminiau, bet labai užsispyriau treniruotis daug daugiau ir pasiekt savo. :karate:  Kaip tik tuo metu buvau perėjus į naują klubą, pas dabartinį labai gerą trenerį. Labai atsidavęs dėl savo mokinių žmogus :bunch: . Na ir ką, pradėjau aš pavasario gale treniruotes labai intesyvias. Visa vasara buvo paukota sportu. Tai krosai, tai kojų ir jėgos ištvermės stiprinimas ant laiptukų. Išsilaikiau diržus. Labai patobulėjo kovinė technika, pasikeitė mano pačios kovojimo stilius :boxing: . Rudenį vyko Lietuvos taurės varžybos, kur nedalyvavo rinktinės nariai. Ten užėmiau 1-ą vietą. Sako treneris yra šansų važiuot į Europos čempionatą. :-D  Aš dar labiau treniravausi. Paskutinius mėnesius darydavau net po dvi treniruotes per dieną. Labai daug ką paaukojau: mokslu, šeimą, draugus. Gavos taip, kad be savo tikslo, aplink nieko nebemačiau. Ir tiesiog neįsivaizdavau savęs, kad galėčiau tam čempionate pralaimėt. Visi pradėjo iš manęs daug tikėtis, tikėtis gero rezultato. Tikėjosi treneris, šeima, draugai, visi. Nu ir ką, norėjau įrodyt sau, treneriui, ktiems, kad aš verta važiuot į Europą. :punch1:  Buvau jau nusiteikus taip, kad viskas bus gerai. Bet atėjus varžybų dienai, tiksliau keliom valandom prieš mano kovas, apsivertė smegenėlės mano :shock: . Labai sunku buvo nusiramint, bet stengiausi. Tikinau save, kad niekas už mane daugiau nesitreniravo, todėl negaliu pralaimėt :twisted: . kai pamačiau iškabintus lapus su priešininkėmis, baisiausia viena pasirodė. Bet, galvoju, nieko, kaip nors ją įveiksiu[juk per treniruotes kovodavau su Europos čempionais] . Pirmą kovą laimėjau nesunkiai, mačiau, kad priešininkė šiek tiek išsigandus buvo. Galiausiai antra kova laukė su ta "baisiąja" priešininke. Stovėjau ant tatamio prieš kovą, treneris kažką vis šnekėjo, man viskas pro ausis praėjo. Išėjau kovot ir pradėjau nesamones daryt :banging: . visiškai ne tą, ką reikia. pasimečiau. Pradėjo ji malt rankom, o aš stoviu ir galvoju, ką čia daryt :-/ . kažką padariau. Buvo pratęsimas. Treneris liepė kojas greičiau kelt[bet jos nuo žemės net nepakilo, tokia pavargus jaučiaus], priešininkė irgi pavargus buvo. Susinervinau :E  ir pradėjau malt nesamones..aj, net nebeatsimenu, ką dariau. Bet po pratęsimo 3:2 laimėjo ji. :?  Tuo metu turbūt patį šlykščiausią jausmą patyriau. Atrodė, kad viskas veltui nuėjo, kad Daniją[Europos čemionatą] matysiu, kaip savo ausis.. :ashmed:  nervinaus baisiai ir pykau ant savęs, treneris irgi nepatenkintas buvo. O kovoj dėl trečios vietos, tai iš vis nebuvo ką veikt. Greit praėjo kova, "padariau" tašką. laimėjau lengvai.. bet kas iš to..
Nieko, dabar nebenusimenu. Tiesiog supratau, kad reik mokėt pralaimėt, nesureikšmint visko ir neapleist kitų dalykų. :book:  Labai gerą pamoką gavau savo sielai.  :nono:
taip jau reikėjo. Juk dar laukia suaugusieji..o ten parodysiu.. 8)

tai va toks mano pasakojimas, tokia dar viena patirtis.  :|

Atsijungęs Akira

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Spa 2004
  • Žinutės: 295

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #22 įjungtas: 2005 Vas 22, 22:22:52 pm »
Norisi aishku visu pasaulio medaliu per viena sezona. Bet,kai saka, mus koshia, o mes tvirtejam... O per didelis prisirishimas prie nor laimeti ir pertempia smegenis.... Ash bent taip manau.  Juk treniruotes kaip procesas vezha. Tai ir megaukis toliau. O pergales ateis kaip pasekme. Manau taip:)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #23 įjungtas: 2005 Vas 23, 08:00:39 am »
Baisiai liūdna istorija :-( Nepadėjo mūsų patarimai, kaip apsiraminti prieš varžybas :-( Nesugebėjai saves įtikinti, kad esi stipresnė už visas, galvoje atsirado abejonių, kas ir pakišo koją :(

Manau, kad čia ne apsiraminti tau prieš varžybas reiktų, o užsivesti. Jei klausaisi muzikos, klausykis agresyvios, greitos muzikos, metalo, ar kokio sunkaus roko, o ne kokio rusiško popsiuko. Save įsiutinti lengviau, nei nuraminti. O įsiutęs žmogus daugiau žalos priešininkui pridaro, nei ramus kaip belgas arba pasimetęs... Bet... jau šaukštai po pietų... DABAR reikia nusiraminti ir nebeaukoti savo gyvenimo vardan treniruočių ir medalių. Treniruotės treniruotėmis, bet yra ir kitas gyvenimas, kuris tikrai netrukdo siekti sportinių aukštumų, jei jis tik neturi žalingos krypties.

Taip, pritariu, čia buvo pamoka. Net kelios pamokos vienu metu.... Bet aukščiau galvą 8-)

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Vas 23, 15:26:14 pm »
Citata
Baisiai liūdna istorija :-( Nepadėjo mūsų patarimai, kaip apsiraminti prieš varžybas :-( Nesugebėjai saves įtikinti, kad esi stipresnė už visas, galvoje atsirado abejonių, kas ir pakišo koją :(

Tai va būtent. Trūksta dar šiekt tiek patirties. Ir šiaip per daug tikėjaus :? ..

Citata
Manau, kad čia ne apsiraminti tau prieš varžybas reiktų, o užsivesti. Jei klausaisi muzikos, klausykis agresyvios, greitos muzikos, metalo, ar kokio sunkaus roko, o ne kokio rusiško popsiuko. Save įsiutinti lengviau, nei nuraminti. O įsiutęs žmogus daugiau žalos priešininkui pridaro, nei ramus kaip belgas arba pasimetęs...

Aš ant tatamio esu tikrai labai agresyvi. Gal manai, kad mergina tokia negali būt? :D  Patikėk gali, dar ir kaip :twisted: . Man tas agresyvumas gerai tik gale kovos, kai nelabai turiu jėgų ir reikia viską išspaust iš savęs. Muziką klausau visada. Ir tikrai ne popsą[nemėgstu jo] ir tuo labiau ne rusiška muziką[jos iš vis negaliu pakęst]. Klausau techno ar šiaip kokią užvedančią :rolleyes: .. Bet ne esmė. Jei jau galvoj man nesusidėlioja viskas- nė muzika nepadės :-/ .  O per tą agresyvumą ir pradedu daryt nesamones. Užsivedu, bet nereik ir prarast nuovokos. Ta prasme dirbt, kaip dirbdavau treniruotėse- tą, ką gerai žinau ir tobulinau. Deja, dingo vienu momentu pasitikėjimas ir vsio..

Citata
Bet... jau šaukštai po pietų... DABAR reikia nusiraminti ir nebeaukoti savo gyvenimo vardan treniruočių ir medalių. Treniruotės treniruotėmis, bet yra ir kitas gyvenimas, kuris tikrai netrukdo siekti sportinių aukštumų, jei jis tik neturi žalingos krypties.

Taip, pritariu, čia buvo pamoka. Net kelios pamokos vienu metu.... Bet aukščiau galvą 8-)

Pasimokiau daug ir man dėl to gerai :dance: . Nebesižvalgau atgal, o tiesiog treniruojuos, nes patinka man tai. Reik baigt tą temą ir analizavimą, nes viskas išsakyta ir pergalvota su treneriu ir kitais. [/quote]

« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Vas 23, 15:26:14 pm »

Rasheed

• Svečias
« Atsakyti #25 įjungtas: 2005 Vas 23, 16:03:10 pm »
Citata
Juk dar laukia suaugusieji..o ten parodysiu..

O man kažko dėl kitų metų priešinga nuotaika - kad ne aš, o man parodys (taikysiu i absoliutkę)  :D

lakuka

• Svečias
« Atsakyti #26 įjungtas: 2005 Vas 23, 22:10:02 pm »
Citata

O man kažko dėl kitų metų priešinga nuotaika - kad ne aš, o man parodys (taikysiu i absoliutkę)  :D

nu bus matyt, parodysiu, ką galėsiu. geriausius savo sugebėjimus  :rolleyes:
Man teks mest svorį iki 55kg :shock:
nžn..dar negalvoju apie suaugusius. kolkas baugu man ten atrodo  :D
tiesiog treniruosiuos ir tiek :-)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #27 įjungtas: 2005 Vas 23, 22:27:02 pm »
Citata

Deja, dingo vienu momentu pasitikėjimas ir vsio..

Adrenalinas...

Citata

Reik baigt tą temą ir analizavimą, nes viskas išsakyta ir pergalvota su treneriu ir kitais.

Kiekviena pradžia turi pabaigą...

Atsijungęs Tomasas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 384
  • Amžius: 40

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #28 įjungtas: 2005 Vas 23, 22:45:19 pm »
Gaila, jog varzybos nebuvo Vilniuje:) Taip tai tikrai buciau atejes paziureti, agresyviu merginu ant tatamio:) Kiek pamenu, tai dar ir diplomu nedave ten jums.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Vas 24, 09:41:40 am »
agresiviu merginu ant tatamio... mmm :rolleyes:  o jai dar ir meduje/ purvie, be virsutines dalies... mmm...  :O  buciau ir as atejas tokiu atveju :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Vas 24, 09:41:40 am »