Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Kaip jūs nuraminate protą prieš varžybas?

<< < (3/10) > >>

lakuka:

--- Citata ---

Pabandyk saviitaiga užsiimti :D Efektyvus metodas :D Turi sau įsikalti į galvą, kad esi nenugalima, turi būti tikra savo pergale, galvoje neturi likti nė menkiausio abejonių šešėlio... Prieš pat kovą bandyk save užvesti,  "įsiutinti"... Kai smegenys tuom patikės, jie pasiųs tinkamus impulsus kūnui, kas suteiks daugiau energijos ir valios.
--- Baigti citatą ---

Dėkui už patarimą.  ;) Taip ir reikės padaryt. Nors būna, kad per ilgai laukiant kovos kažkaip apsnūstu, tada reik greit persiorentuot ir neužmigt kovoj. Vienu žodžiu, reik būt energingai, užsivedusiai, su sportiniu pykčiu, bet tuo pačiu ramaus ir šalto proto.. :shock:
aš kaip nors..parodysiu,ką galiu  :D  8)

lakuka:

--- Citata ---Gal varzybos Vilniuj? Sestadienis, tai gal nueiciau paveizet :)
--- Baigti citatą ---

Ne, šitos varžybos Kuršėnuose. Vilniuj buvo vasario 5d suaugusių čempionatas. Jos,manau, buvo  daug įdomesnės, nei bus jaunių ir jaunučių  :rolleyes:

Rasheed:
:( Nedalyvausiu varžybose... Sporto dispanseryje atisakė leidimą :O dalyvauti suteikt, nes paaiškėjo, kad širdis streikuoja. Iki šiol man taip dar nėra buvę.   :-(  :-(  :-(

lakuka:

--- Citata ---:( Nedalyvausiu varžybose... Sporto dispanseryje atisakė leidimą :O dalyvauti suteikt, nes paaiškėjo, kad širdis streikuoja. Iki šiol man taip dar nėra buvę.   :-(  :-(  :-(
--- Baigti citatą ---

Tu rimtai??? :O  Nu šakės..blemba, pagalvoju, tai tokia žinia man būtų turbūt pati blogiausia, jei nebeleistų dalyvaut varžybose[tfu tfu tfu].. :-(
labai užjaučiu.. :(

Rasheed:
Beveik 2 mėnėsius ruošiausi ir va... :A

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją