Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai
Animal Pack
Chaser:
Na kas dėl mitybos tai jos derint nesiruošiu, vis dėlto ne kultūristas aš koks.. tiesiog noriu geru vitaminu ar papildų augančiam organizmui ir tiek :valgo: :nezino:
artioma111:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiNa kas dėl mitybos tai jos derint nesiruošiu, vis dėlto ne kultūristas aš koks.. tiesiog noriu geru vitaminu ar papildų augančiam organizmui ir tiek :valgo: :nezino:
--- Baigti citatą ---
parasyk i skaipa ir viskas,be mitybos nieko nebus :amen:
Chaser:
Registruotis arba Prisijungtiparasyk i skaipa ir viskas,be mitybos nieko nebus :amen:
--- Baigti citatą ---
Na matai nereik man gražaus kūno..Ir ne profesionalas aš, tiesiog sportuot patinka ir sportuoju dėl savęs.. Pasikartosiu ne kulturistu būt noriu, o tiesiog ieškau gerų vitaminu/papildų :nezino: p.s. tavo skypas off
Dainiux:
Registruotis arba PrisijungtiNekoks klubas?
--- Baigti citatą ---
Nugalejai tu mane, Artioma :ramentai: Moraliskai suvarei, nieko nebesakysiu :D :D :D
artioma111:
Registruotis arba PrisijungtiNugalejai tu mane, Artioma :ramentai: Moraliskai suvarei, nieko nebesakysiu :D :D :D
--- Baigti citatą ---
Na su nieko nesivarziau tai ir negalejau nei suvaryt nei laimet.Tiosiog nesupratau koks klubas.Ar tu galvoji kad cia as kozkoks papildinis,tik apie juos galvoju ir reklamuoju :-/
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją