Sportas > Smūginis sportas

Koshiki karate

(1/8) > >>

Pauliukenas:
Gal kas susipazines? Visai idomus stilius  :-)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Pauliukenas:
man asmeniskai biski primena shotokana, tik pilnesnis kontaktas leidziamas  :punch:

Dainiux:
Kudo, shidokan , kosiki...Nemanau kad jie kazkuom is esmes skiriasi. Realiai- pagal savo istakas, Kosiki turetu buti kyokushin su imtynemis ir galimais smugiais i veido sriti ( naudojamos apsaugos)...Man eiline "tradicine", " siuolaikine", " kovine" tipo savygyna...Nezinau, nepatinka man tokie "kuriniai", kurie SAVO nieko neturi.

sakalas:
o man nepatinka tie salmai bei pilvo ir  krutines apsaugos  :nezino:
Paskui gaunas, kam galva gint gi salmas apgins, arba kam smugi i padicha blokuot ar kaip kitaip isvengt jo, juk neskauda...
Tai ir gaunas lygtai pilnas sparingas, lygtai ir viskas super, bet igudziai formuojami klaidingai, nes jei realiai galva ir padicha reik labai saugot, kad netycia neatsigultum, tai cia tiesiog reik daug daug dauzyt...

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtio man nepatinka tie salmai bei pilvo ir  krutines apsaugos  :nezino:
Paskui gaunas, kam galva gint gi salmas apgins, arba kam smugi i padicha blokuot ar kaip kitaip isvengt jo, juk neskauda...
Tai ir gaunas lygtai pilnas sparingas, lygtai ir viskas super, bet igudziai formuojami klaidingai, nes jei realiai galva ir padicha reik labai saugot, kad netycia neatsigultum, tai cia tiesiog reik daug daug dauzyt...

--- Baigti citatą ---
O dauzyt daug daug daug ir technikos nereikia...Galima pavanot ir taip, sveikatos turint. Nesakau, kad ten nebuna technisku kovotoju, bet dazniausiai tai buna "atbegeliai" is visur, kur jiems kvepia medaliais, ordinais ir cempionu titulais... :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją