Pagrindines diskusijos > Mityba ir maisto papildai

Azoto oksido produktai

<< < (20/21) > >>

Nerka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiPavyzdis iš mano studentawimo laiku : su grupioku tsakant užsimanėm kačialintis buvom ir sudėjimas panašus ir jėga ir svoris kadangi litu tada išvis neturėjau tai nei papildu nei kokios chemijos nevartojau... O grupiokas ir mytiba derino ir papildus bei dar kažka vartojo rezultatas - bachuriukas tapo normaliu rėmu o aš tik biški pastambėjau ir paryškinau raumenys bet aš stumiau gerokai didesni svori nei jis nors mažiau ir toi salėi būdavau ir baliavodavau daug dažniau...

--- Baigti citatą ---
na jega nuo CNS priklauso, ne nuo mases, beto gal tu ateidavai reciau bet normaliai varydavai o draugelis kasdiena s maldavo :)

Nerka:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti :kikena: :luztu: Nu tu duodi. Visu pirma, ten moterims skirta... :D Antra, tuos žurnaliugos tikrai daug prisiskaitė :D Trečia, čia žmonės daugiau žino apie tokius dalykus, nei portalai zebra.lt , delfi.lt, alfa.lt ir t.t.

--- Baigti citatą ---
tai zmones ta pati ir sako, pasiklaus kulturisto kokio ar trenerio cia tik straipsniukas kuri ant greicio suradau :) ir siaip cie nesiskiria vyrams ar moterims

Vitiokas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitai zmones ta pati ir sako, pasiklaus kulturisto kokio ar trenerio cia tik straipsniukas kuri ant greicio suradau :) ir siaip cie nesiskiria vyrams ar moterims

--- Baigti citatą ---
Aga, moterys vis kraujuoja, bet nemiršta.  :kikena:

dejavu:
Man kartais labai keistas atrodo toks daugumos priešiškas nusistatymas prieš maisto papildus...Gyvenam XXIa., maistas jau toli gražu nebe toks vertingas ir švarus koks buvo anksčiau, todėl intensyviai sportuojant maisto papildai praktiškai neišvengiamybė, jeigu nori palaikyt gerą fizinę kondiciją. Žinoma, maisto papildai niekada nepakeis maisto, o ir keist jo nereikia, bet papildyt mitybos racioną kokiom aminorūgštim, baltymais, ar vitaminais, tai why not? :)

Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMan kartais labai keistas atrodo toks daugumos priešiškas nusistatymas prieš maisto papildus...Gyvenam XXIa., maistas jau toli gražu nebe toks vertingas ir švarus koks buvo anksčiau, todėl intensyviai sportuojant maisto papildai praktiškai neišvengiamybė, jeigu nori palaikyt gerą fizinę kondiciją. Žinoma, maisto papildai niekada nepakeis maisto, o ir keist jo nereikia, bet papildyt mitybos racioną kokiom aminorūgštim, baltymais, ar vitaminais, tai why not? :)

--- Baigti citatą ---
As visada uz naturalius papildus- pikis, medus, tribulus, zensenis ir kiti, isgauti minimaliai pakeiciant ju forma ir sudeti. Baltymai, vitaminai, amino rugstys- niekada su maistu nesurinksime to, kas reikalinga. Tas aktualu ruosiantis varzyboms ir pilnai sutinku, kad gera mityba- ne tik mesa ir zuvis. Papildai reikalingi, tik cia minimi azoto skatintojai daugiau jegos sportui tinka...Nors realiai, imtynininkams tai irgi nemaisytu koks kursas per metus.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją