Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Čiurna
Saxum:
Per krepšinį esu supi....s abi kojų čiurnas. Dabar kiekvienas neatsargus kojų pastatymas apie tai primena. Tai trauma ilgam. Per mėnesį tokios nepraeina.
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPer krepšinį esu supi....s abi kojų čiurnas. Dabar kiekvienas neatsargus kojų pastatymas apie tai primena. Tai trauma ilgam. Per mėnesį tokios nepraeina.
--- Baigti citatą ---
Jo. Sunui nespeju gydyt...Krepsinis juk...
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJo. Sunui nespeju gydyt...Krepsinis juk...
--- Baigti citatą ---
Ale ir durni buvom, kad juos į krepšinį leidom, ane? Žiūriu daba, kad bokso pasaulyje kažkokia tuštuma... :-(
stripulis:
Lėkiau nuo laiptų ir kad apsaugot kitas kūno dalis, visu svoriu vožiausi ant čiurnos ir pėdos kelties. Jautėsi metus smarkiau, dabar jaučiasi tik tada, kai mavashį trenkdama užtaikau ne tik pėdos viršum, bet ir ja. Tada akyse žaliuoja. Bet pažaliuoja ir praeina. Nuo traumos sumoj keturi metai praėjo. Reabilitacijai iškart po traumos tepiau doloben gel ir šildžiau fizioterapijoje.
robertozas:
na pas mane buvo praejes beveik, tik truputi jautesi kai pastatydavau koja kreivai.
bet per treniruote kazkaip pataikem vienas kitam koja i koja (net neisivaizduoju kaip.. kazkaip nei vienas nepasiziurejom ir taip gavosi..) ir vel viskas atsinaujino.. ;\\\
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją