Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Čiurna
robertozas:
Sveiki, turiu problemą tikriausiai su čiurna..
Žaizdamas futbolą kazkaip sugebėjau pataikiti kitam žmogui į kulną, iš pradžiu labai skaudėjo, vos paeiti galėjau, paskui lygtais nustojo skaudėti begiojau kaip ir visada ir ryte vėl vos galėjau paeiti.
Dabar lygtais užgijo, bet kai pritupiu neatplešdamas nuo žemės kulnų arba pastatau koja kaip nors kreivai, arba kai spiriu į kriauše stipriau tai pradeda vėl skaudėti.
skauda toje vietoje kur pažymėta "lateraliniai čiurnos raiščiai".
tepuosi kremuku kiekvieną dieną, prieš treniruote užsivinioju elastini bintą, bet vistiek nepraeina, jau 2 savaite.
gal galetumete patarti kaip galima būtu greičiau išgyditi tokia traumą?
Steve:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, turiu problemą tikriausiai su čiurna..
Žaizdamas futbolą kazkaip sugebėjau pataikiti kitam žmogui į kulną, iš pradžiu labai skaudėjo, vos paeiti galėjau, paskui lygtais nustojo skaudėti begiojau kaip ir visada ir ryte vėl vos galėjau paeiti.
Dabar lygtais užgijo, bet kai pritupiu neatplešdamas nuo žemės kulnų arba pastatau koja kaip nors kreivai, arba kai spiriu į kriauše stipriau tai pradeda vėl skaudėti.
skauda toje vietoje kur pažymėta "lateraliniai čiurnos raiščiai".
tepuosi kremuku kiekvieną dieną, prieš treniruote užsivinioju elastini bintą, bet vistiek nepraeina, jau 2 savaite.
gal galetumete patarti kaip galima būtu greičiau išgyditi tokia traumą?
--- Baigti citatą ---
Tokia tema jau buvo, bet čia adminai tave baus. Pas mane irgi tokia problema yra, greitai bus metai. Praeita sausį irgi pasitempiau raiščius. Skausmas praėjo po savaičių. Po mėnesio pradėjau sportuoti. Dabar atsirado toks kaip traškėjimas toje vietoje. Būna kad kartais trekšteli, čiurna, ir būna silpnas skausmas darant pae geri, ar atliekant mawashi į taikinį. Mano atveju čia nieko nebepridarysi. Pasiliko kažkoks anatominis raiščių pakitimas po traumos. Taigi kentėt ir sportuot. Tavo atvėju, eik pas daktarus. Nesportuok. Vaikščiok su bintu.
robertozas:
aš žinau kad buvo panasi tema, skaičiau ją. bet pas tą žmogų truputi kitokia problema..
o man kai mae darau tai neskauda, kai low kick irgi ne (na tik kartais jeigu kaip nors blogai pataikau) labiausiai skauda kai mawashi darau i galva arba jeigu nedasiekiu ir į petį pataikau.
pataisomas optimistas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiaš žinau kad buvo panasi tema, skaičiau ją. bet pas tą žmogų truputi kitokia problema..
o man kai mae darau tai neskauda, kai low kick irgi ne (na tik kartais jeigu kaip nors blogai pataikau) labiausiai skauda kai mawashi darau i galva arba jeigu nedasiekiu ir į petį pataikau.
--- Baigti citatą ---
Elastinis bintas,
daktarai,
reabilitacija...
Aš 3 metus kankinausi su tokia problema, kaikevieną kartą lipant laiptai truputį krypteldavo koja, ir vėl savaitę skaudėdavo.
Raimis:
Praktiškai pastovi problema. Jau nuo kokių 12 metų su tuo kankinuosi. Išeitis viena - elastiniai bintai ir labai geras apšilimas :senis:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją