Sportas > Bendra sporto tema
Kriauses kabinimas bute
Išpera:
Sveiki,
gal kas esat bute pasikabine kriause? Galvoju apie ilga maisa, kad ir zemus koju smugius treniruotis, bet nezinau kokiu principu ji pasikabinti galima. Sveria ~40kg ir priejimui vietos reikia, tai duru staktos ir kampai tarp sienu atkrenta. O i lubas grezti diubelius i gelzbetonio perdangas siektiek bijau, gali ir neatlaikyti, namas ~40 metu, velnias zino kokiam stovi tos perdangos. Gal kas esat kazkaip gurdriai pasidare nuo sienos "krana" ar nuo lubu ant keliu pakabinimo vietu? Buciau dekingas uz foto ar pasakojimus bei patarimus/idejas.
p.s. meistrus kviesti finansai nelabai leidzia, DIY (do-it-yourself) bus.
Dariuz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki,
gal kas esat bute pasikabine kriause? Galvoju apie ilga maisa, kad ir zemus koju smugius treniruotis, bet nezinau kokiu principu ji pasikabinti galima. Sveria ~40kg ir priejimui vietos reikia, tai duru staktos ir kampai tarp sienu atkrenta. O i lubas grezti diubelius i gelzbetonio perdangas siektiek bijau, gali ir neatlaikyti, namas ~40 metu, velnias zino kokiam stovi tos perdangos. Gal kas esat kazkaip gurdriai pasidare nuo sienos "krana" ar nuo lubu ant keliu pakabinimo vietu? Buciau dekingas uz foto ar pasakojimus bei patarimus/idejas.
p.s. meistrus kviesti finansai nelabai leidzia, DIY (do-it-yourself) bus.
--- Baigti citatą ---
Jei nesi tikras dėl kaimynų supratingumo, siūlau įvertint tavo treniruočių poveikį jų ramybei. Patikėk - nors tau atrodys, kad tu negarsiai baksnoji, kaimynui atrodys, kad kas nors jam tiesiai į sieną (lubas, grindis) su kuvalda rubalina.
wrz1:
As esu pasikabines, bet namo rusy..tai ir tai kaimynas is pirmo auksto ramybes neduodavo..dabar nebedauzau:) O buvau pasikabines paprasciausiai su kabliu tai nezinau bent jau man tai laikydavo ;-)
Išpera:
Nuo 7 ryto iki 6 vakaro drasiai galiu kapot, neturi teises nieko sakyt.
Svarga:
Aš karts nuo karto pamušu savo pastatoma bokso maišą, bet buvau labai isijautęs, tai kaimynas atėjo, sakė tinkas byra :D aišku perdėjo biškį, bet širdingai atsiprašiau už nepatogumus, nors tai buvo apie pietus. Dabar stengiuosi ramiau, bet aišku vistiek gal jaučiasi, bet gal bent tinkas nebyra :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją