Administracija > Skundai, pageidavimai ir pasiūlymai

seminarų sąrašas

<< < (4/5) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš gi nežadu nieko su žeme sulyginti.
Aš tiesiog padarysiu seminarų info, prie ko čia tokia tema prakalbai?

--- Baigti citatą ---

Todėl, kad kiekvienas darbas reikalauja laaabai daug pastangų. Ir esu matęs begalę projektų bei projektėlių, kurie puikiai vystosi, bet entuziazmas išblėsta ir projektas numiršta... Todėl geriau užuot kažką naujo kuriant, jungtis prie esamo ir bandyt plėtot, o ne kurt naują ir užmest (tai bus anksčiau ar vėliau, per keliolika internete praleistų metų jau turiu tame patirties) ;-)

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTruputį nesąmonė. Kiek būna seminarų, kurie yra atviri visiems, ir kurie nėra skelbiami šiame puslapyje? Ar manai, kad WT seminaras, kuris bus kitą savaitę, visiems are velkome (Asia)?

--- Baigti citatą ---

Jo, Lietuvoje vyksta kasdien po 20 seminarų ir niekas apie juos nežino  :luztu:

Šiaip jo - juokinga... Bet kaip suprantu Hearior vos 14 metukų, tai ką jau čia... :-) Tokiame amžiuje viską norisi bandyt, kurt daryt, kalnus verst  :senis:   :clap:

Hearior:
Nu jau beveik 15.
Šiaip dabar pats durnystės laikotarpis man turėtų būt :)
Na moku šiek tiek HTML ir PHP5 ir domaininge gaudausi, suprantu, kad labai sunku išlaikyt susidomėjimą vienu dalyku, galvosiu dar :DD

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTruputį nesąmonė. Kiek būna seminarų, kurie yra atviri visiems, ir kurie nėra skelbiami šiame puslapyje? Ar manai, kad WT seminaras, kuris bus kitą savaitę, visiems are velkome (Asia)?

--- Baigti citatą ---

Nesupratau klausimo..    :rolleyes:

EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNesupratau klausimo..    :rolleyes:

--- Baigti citatą ---
Ne klausimas, o autorinės teisės. Ar ne taip? Ar kažką eilinį kartą susimaišiau?
Kaip visada... persiprašau, čia Zen autorinės teisės...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją