0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
CitataO kas ta asios chebra Čia Vilniuje Kaune yra BJJ, tad jei neturi nieko prieš imtynes, gali ten eiti O jei domina smūgiai, tai gal nueik į Titaną, ten Uechi-ryu yra
O kas ta asios chebra
Pala...pala...kur yra BJJ? Čia jau kažkas naujo
CitataPala...pala...kur yra BJJ? Čia jau kažkas naujo Man irgi buvo netikėta Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tai va, parašiau nurodytu adresu e-mailą į Kauną, tipo brazilų jiujitsu. Pasiūliau pabendrauti, kartu pasitreniruoti, pakovoti. Ir ka jūs manot, pareiškė, kad yra visokių ten problemų ir kad gal kitais metais.
Beje aš su savo dviem mokiniais-draugais jau seniai treniruojamės kovą parteryje.
Taigi šio to ir savo jėgom galima pasiekti!
O jei kur tikrai rasite Lietuvoje šią jiujitsu sistemą, praneškite - patikrinsiu asmeniškai
Ir ka jūs manot, pareiškė, kad yra visokių ten problemų ir kad gal kitais metais.
CitataCitataPala...pala...kur yra BJJ? Čia jau kažkas naujo Man irgi buvo netikėta Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTai va, parašiau nurodytu adresu e-mailą į Kauną, tipo brazilų jiujitsu. Pasiūliau pabendrauti, kartu pasitreniruoti, pakovoti. Ir ka jūs manot, pareiškė, kad yra visokių ten problemų ir kad gal kitais metais. Na, kaip supratau ten tik puslapis brazilų jiujitsu ir yra Beje aš su savo dviem mokiniais-draugais jau seniai treniruojamės kovą parteryje. Vienas mūsų dabar JAV Greisi klube ir gerai ten varo, kažkokias brazilų jiujitsu varžybas laimėjo . Taigi šio to ir savo jėgom galima pasiekti! O jei kur tikrai rasite Lietuvoje šią jiujitsu sistemą, praneškite - patikrinsiu asmeniškai
O, iššūkis Smaugliui Tik gaila, kad jis jau senokai nebesilanko pas mus Nežinau, ar čia nuo kvailų Sei-I "najiezdų", ar šiaip žmogus laiko neturi. Jei sutiksiu, reiks pranešti, jog forume yra kas parteryje nori pakovoti
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO, iššūkis Smaugliui Tik gaila, kad jis jau senokai nebesilanko pas mus Nežinau, ar čia nuo kvailų Sei-I "najiezdų", ar šiaip žmogus laiko neturi. Jei sutiksiu, reiks pranešti, jog forume yra kas parteryje nori pakovoti kodel turi buti kvailas najeizdas... draugiskoje kovoje manyciau verta kekvienam susitikti ir pasidalinti patirtimi
DJ gerbemas Losonai kaune tikrai rasi geru imtynininku... nezinau kaip dabar bet pries keleta metu LKKA saleje rinkdavosi nebloga kompanija... seniai bet reikala ismano... apie koki "Vora" kalbi