Sportas > Bendra sporto tema

M-1 challenge

(1/5) > >>

Dainiux:
Na, Sport1 kanalas pradejo rodyti tikrai nebloga MMA turnyra- komandini- kur kaunasi Japonijos, Prancuzijos, 2 Rusijos, Olandijos, Vokietijos ir t.t. komandos. Stprios, nes uz viena Rusijos atstovaus F. Jemeljanenko  :respect: , kiti geri kovotojai. Kas ziurite, kokie ispudziai? Man patiko nokautas pirmoje laidoje, kur susitiko sunkaus svorio kovotojai ir... :punch: vienu smugiu toki ambala pagulde toks, rodos, neturejes jo paguldyti...A, rusas 5 kovoje pagulde prancuza ( lenkiska pavarde)...Na, gal kas matet, su pavardem atsiminsit, man tik kovos beislieka, pavardes sumaisau  :D

Saxum:
O, pagaliau nusipirko transliavimo teises. Nes jau pernai planavo, ilgokai svarstė, M-1 ar UFC. Rekomendavau M-1, bet ir patys matėsi labiau šia lyga suinteresuoti :-D

Dainiux:
Man patiko is tikruju- geru , "dirbanciu" kovotoju yra. Juo labiau, jog pabodo tuos "Bushido" ziuret... O  Sport1 reikia sveikint, net boksa naktimis tiesiogiai rodys  :respect: Saunuoliai !!!

Dainiux:
Ar daugiau niekas neziurejot, tik as ?  :oops:

Pythoncik:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAr daugiau niekas neziurejot, tik as ?  :oops:

--- Baigti citatą ---
Ziurejau olandu rinktine vs vokieciu. Vokieciai sausaigavo!!! :punch:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją