Sportas > Realios kovos

"Realios kovos 7"

<< < (42/42)

ignastuu:
Tikrai nenoriu sakyt kad komentatorius blogas, nieko nemoka. tik manau kad tai buvo truputi nemandagu .

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTikrai nenoriu sakyt kad komentatorius blogas, nieko nemoka. tik manau kad tai buvo truputi nemandagu .

--- Baigti citatą ---
O aš norėjau pasakyt, kad komentatorius - mano bendraklubis, smūginės sporto šakos atstovas, ir nieko jam ne nemandagu sakyt, kad imtynės blogai - tiesiog nesupranta žmogus jų. Nebuvo gi Smauglio sąskrydžio seminaruose  :angel: Ir buvo juokinga klausyt - bet visai suprantama, iš jo varpinės žvelgiant. Prieš kurį laiką būčiau taip pat komentavus, dabar, kai Smauglys yra išaiškinęs, kas ten kaip vyksta, tai buvo žiauriai įdomu stebėt, nu bet tai dabar...

Akela:
Kadangi mano Rūgpienių kaime nerodo Sport1  :-( ar galima būtų gauti RK7 įrašą ? Kompktu aprūpinsiu geradarį  :-D

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtirimtai buvo truputi juokinga. Vyksta MMA kovos ir komentatorius nepatenkintas , del to kad kova vyksta parteryje  :-)

--- Baigti citatą ---
Jei tikrai taip buvo, tai labai gaila.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją