Siuo atveju diskutuoji, ar savo reakcija giriesi? 
Pabandyk SVETIMA suni uz nosies pagriebt. ar uz uodegos. Arba ispirt i sona, tuo metu, kai suo tai mato. Suzinosi apie savo reakcija daug naujo
Saviski as irgi ramiai zaizdamas sugriebdavau uz nasru ir pan. Beeeeet... Jis buvo MANO suo. 
Kam tos geles... (juokauju)
Na nebuvo man atveju su koviniais shunimis... Bet aplamai santykiu aishkinimosi su shunimis pas mane tikrai buvo, ir patikek tai nebuvo vieni vartai shunu naudai... Koks nors pitbulis ar bulterjeras pavojingas ne del to kad jo reakcija geresne uz zmogaus, o todel, kad sunku jam ka nors tokio padaryti, kad jis pajustu... Pavojingas tuo, kad jaigu jam leisi uz kokio pirshto paciupti, tai jau skaityk, kad su juo gali atsisveikinti (teko matyti, kaip vienas kiauliashunis (bulterjeras) kaip koki sausaini kramte jam numesta kaula) Prie ko cia geresne reakcija negu zmogaus?
Jei ash nesugebu liuto plikomis rankomis ishkalti,tai dar nereishkia,kad mano reakcija uz jo blogesne!!! Kaip beja turbut dar niekas nesake, kad boksininkai (ypac anksciau) daznai prastai pasirodydavo priesh imtinininkus, tik del to, kad pas juos (boksininkus) prastesne reakcija...