Pirmas susidurimas buvo sekmingas, Netoli manes gyveno toks diedukas, augindavo jis agresyvius shunis, vienas gyveno ( turbut nesaugiai jautesi ) , turejo keistą padarą, sakyciau rotveileris, bet kažkoks neaiškus, gal maišytas

Pamenu kaip jis kvietėsi vietinius chronius kad šie tą šunį pamuštu, paerzintu, kol mažas buvo.Jis ir užaugo psychiskai traumuotas, ant visų puldavo iskyrus šeimininką.( Beabejo jis to ir norejo - sarginio šuns )
Viskas buvo labai sekmingai, stovejau aš mineto žmogelio kieme( gyveno ten mano pažystamas),Senelis nutarė paleist pasiganyt savo žverį, ne iš piktos valios, tiesiog nematė jis kad mes kieme stovim, vartai atviri buvo, kadangi mes ju ir neuždarėm...

Viską atsimenu labai gerai, išeina šunėkas iš už namo kampo, ir tiesiai be jokio perspejimo visu greičiu i mus, iš snukio mačiau kad nekaip nusiteikęs jis, kadangi nepažįstami asmenys stovi jo teritorijoj

supratau kad čia nepadės ta situacija, kaip reikia stovėt ir nejudėt
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
adrenalino pagalba 30 metrų nuotolį tiesiog skriste skridau , mačiau kad tuoj man bus apasna, laiku sumasčiau jog reikia trauktis, išbėgau į gatvę, toliau jau skridau artimiausios tvoros link ,perskridau tą tvorą kaip katė, ant keturių nusileidau, skausmo nejutau adrenalinas dar valdė, poto labai gerau jaučiausi kai toks sunkus veršis kitoj tvoros pusėj stovejo apimtas pykčio ir žinojau kad jis nesugebės peršokt

jausmas geras, po viso to man net patiko šitas nuotykis

O va sekanti situacija nebuvo tokia palanki, tai atsitiko netaip seniai, prieš nepilnus metus..
Turėjau svarbu reikalą, bet negalėjau susisiekt telefonu, todel teko eit i kiemą, ant kurio vartų buvo užrašas : "Atsargiai, piktas šuo" , mačiau kitam kiemo galė šunį, bet kaip supratau jis parištas, sukiojosi ratais, nelodamas, rimtas atrodė , bet pagalvojau kokio velnio čia bijot pririšto šuns, tuo labiau kai esu čia buvęs šimtus kartų , ir tas šunėkas visuomet budavo PRIRIŠTAS

Ieinu i kiemą, užlipu laiptais i balkona, paskambinu i duris, ogi atsisuku ir spekit ką pamatau? Ristele atbėga ~40 kg sveriantis vilkšunis, be jokio lojimo, užlipa laiptais ir su tokia jėga šoka man tiesiai ant veido, kad aš net per turėklus persisveriau, tiesa refleksas suveikė, dengiausi veidą ranka, apsirenges buvau maikė ir ant viršaus bliuzoną, jaučiau kaip dantįs susminga i ranką, toj vietoj pasidaro taip šilta ir nemalonu, ypač kai šuo nepaleidžia , o taso i visas pusias,keliatą sekundžiu pajutau lengvą šoką, bet negalėjau ilgiau stovėt teko išsilaisvint, net negaliu pasakyt kaip tai padariau nes tai atsitiko savaime, spyriau, stumiau ir tuo metu geriausia išeitis pasirodė šokt per turėklus nuo balkono ( nedidelis ten aukštis buvo,bet šuo nedrįsto pakartot mano judesio) jis lipo žemyn laiptais, o aš tuo tarpu kaip koks vagis, tvorom isšokau į gatvę, tiesa, varteliai liko atviri bet šuo iš kiemo nebėgo
Toliau eidamas pajutau skausma, rankoj, pažiūrėjau i rankovė, ji buvo sudraskyta, apdrabstyta seilėm ir kruvina

Šiai dienai liko nedidelis randas ir ganėtinai smagi pamoka

.Bet po tokių susidūrimų reikėtų važiuot pasiskiepyt, nors tada man tai atrodė niekis, numojau i tai ranka, kitiems patarčiau visgi pasiskiepint nuo pasiutligės, juk negali žinot 100%...