Pagrindines diskusijos > Savigyna
Savigyna nuo sunu
OSU:
Kaip manote, kaip geriausiai butu galima apsiginti nuo suns?
Mano, nuomone, jeigu ganetinai stambus ir piktas suo (pvz. kovinis), tai jis yra ne maziau pavojingas uz zmogu.
Manau, kad ginantis nuo suns yra sava specifika - nuo jo ganetinai sunku pabegti, i derybas retas kuris linkes veltis :), o ir ginklus jie jau turi naturalius - tarkim ziema grybstelejus per kailinius gal tiek ir nesuzalotu, bet vasara tai tikrai skaudetu :(.
Lonsas:
as bandyciau pradziai ranku koju pagalba kliucint ji :D nzn kiek tas padetu, nes esu girdejas kad jie sunkiai skausma jaucia :)
gal ir pagali koki vertetu girebt, bet zinau tiek kad zmogus letesnis uz zmogu, tad begimo nieko neisspresi :). vertetu bejkt i kokia laiptine ir bandyt ten barikdauotis.
Žingsniai:
Viska vertėtų pradėti nuo situacijos įvertinimo. Jeigu esi vienas kokiam nors kieme, tai tikrai ne pyragai. Šuo yra tikrai vikrus sutvėrimas, paprastai jo nasrų nepagausi. Mano supratimu yra pora variantų. Visada nešiotis pipirinį balionėlį, šunims labai teigiamai veikia tokie dalykai, juolabiau įsivaizduokite, kad turite 10kart stipresnę uoslę ir jums kas nors privaro aitriųjų paprikų... skanumynas. Na jei neturite balionėlio, reikia žiūrėti ką dar galima padaryt. Jeigu tai yra žiema - jums į nauda, nes jūs esate apsirengęs visgi ganėtinai storai. reikia susirast didelį akmenį ir jeigu šuo puola, leist jam įsikast į ranka, o koviniai šunys dažniausiai įsikanda ir nepaleidžia. Tuo metu kai jis įsikandęs reikia TVOT jam per kepala su akmeniu iš visų jėgų kiek galima daugiau kartų, na paleist jis turėtų per pimas 5 sekundes.Vasara tikrai nieko gero negalima padaryt... Nebent pasiimt sauja smėlio, mest jam į akis ir bėgt kiek kojos neša, betkuriuo atveju be balionėlio prasti popieriai :?
Saxum:
Čia praverstų geležiniai Storo nunčakai :D
Rasheed:
Blogiausiu atvėju (jei neįmanoma pabėgti) reikia storai apmuturiuoti ranką ir duoti kąsti, o tada kokiu kietu daiktu sulaužyti nosies kaulą.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją