Sportas > Imtynės
Graiku- romenu imtyniu pritaikymas savigynai
Chuliganas:
Sveiki, forumiečiai! Esu naujas, bet foruma truputį skaičiau. Turbūt, tai sportas, kurio gatvej kaip ir nelabai pritaikysi gatvėje, bet ar išeitų pora veiksmų pritaikyti kovoje? :punch: Pasidalinkite savo išmintimi su manim. :nezino:
ten_chi:
Mano supratimu, tai jei tu moki mėtyti žmones, tai galėsi juos mėtyti kur panorėjęs. :D
Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, forumiečiai! Esu naujas, bet foruma truputį skaičiau. Turbūt, tai sportas, kurio gatvej kaip ir nelabai pritaikysi gatvėje, bet ar išeitų pora veiksmų pritaikyti kovoje? :punch: Pasidalinkite savo išmintimi su manim. :nezino:
--- Baigti citatą ---
Kovoje gali pritaikyti visas savo žinias. Ar tai būtų šachmatai, ar dviračiai, ar baidarės. Imtynės juo labiau - ne išimtis
Saxum:
Graikų-romėnų imtynės duoda superinį fizinį pasirengimą. Normaliai sportavusiam geriau į rankas nepakliūti artomoje kovoje, ar ne Lonsai? :kikena:
denis:
Registruotis arba PrisijungtiSveiki, forumiečiai! Esu naujas, bet foruma truputį skaičiau. Turbūt, tai sportas, kurio gatvej kaip ir nelabai pritaikysi gatvėje, bet ar išeitų pora veiksmų pritaikyti kovoje? :punch: Pasidalinkite savo išmintimi su manim. :nezino:
--- Baigti citatą ---
ne gatve, bet...
Registruotis arba Prisijungti
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją