Sportas > Realios kovos
"Realios kovos 6"
Saxum:
Vakar per Teritoriją rodė. Laidos įrašas čia - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Ir šeštadienį bei sekmadienį per Lietuvos ryto TV kartos tą laidą. Tikslų laiką susirasit programoje. Etikmat.
Dainiux:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiVakar per Teritoriją rodė. Laidos įrašas čia - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungti
Ir šeštadienį bei sekmadienį per Lietuvos ryto TV kartos tą laidą. Tikslų laiką susirasit programoje. Etikmat.
--- Baigti citatą ---
Ziurejom visur kur tik rode! :-D
Na, labai gerai, kad komentavo Gerb. Misiunas- daug pliusu uz tai ( ir dar uz tai asmeniskai jam, kad nepaminejo Panevezio tarp kovotojus ugdanciu miestu, geda, bet taip yra siai dienai)! Aisku, kai kurie komentarai nelabai tiko ir patiko ( kad muaythay geriausias, bet tai nieko- butu proga, kiekvienas savo pagirtumeme :P ).
Apie kovas. Nustebino Kutkaitis. Juodai! Ir Arka. Dar labiau...Nespejo apsiprast ar kas, bet...Na, nesukovojo taip, kaip gali ir moka...Moslobojevas- geras, tik vel Misiunui pastabele- jei jau vertinate ir visiems sakote, kad zmogus apsisvietes ,komunikabilus ir t.t. , tai lai nebeima is jo zurnalistai interviu- ten zmones pamato, jog sakini sunku jam pasakyt ir to issilavinimo nesimato. Nepykit, bet ta pastaba pasake kiti zmones, kurie ziurejo per TV . Man svarbiau buvo kovos, o jos buvo geros. :clap:
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiMoslobojevas- geras, tik vel Misiunui pastabele- jei jau vertinate ir visiems sakote, kad zmogus apsisvietes ,komunikabilus ir t.t. , tai lai nebeima is jo zurnalistai interviu- ten zmones pamato, jog sakini sunku jam pasakyt ir to issilavinimo nesimato. Nepykit, bet ta pastaba pasake kiti zmones, kurie ziurejo per TV .
--- Baigti citatą ---
Normaliai Sieras bendrauja, ir visai kultūringas jaunuolis. Gal tiesiog taip pasirodė per TV, bet gyvai tikrai nepastebėjau, kad būtų sunku sakinį suregzti. Man, asmeniškai, sunkiau būna suregzt :P Matomai esu kaimo tamsuolis, ale ką padarysi, visokių yr visokių reik :angel:
viktorr:
Registruotis arba PrisijungtiAš turiu nekarpytą medžiagą. Galėsiu įrašyt.
--- Baigti citatą ---
O gal galima RK 5 medžiagą gauti, kokia ji ten bebūtu?
Rolis:
Registruotis arba PrisijungtiO gal galima RK 5 medžiagą gauti, kokia ji ten bebūtu?
--- Baigti citatą ---
jo, ir aš norėčiau :E
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją