Sportas > Realios kovos
"Realios kovos 6"
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPocevičius su patirtimi, bet statyčiau už Maslobojevą. Kažkaip imopnuoja man jis :-)
--- Baigti citatą ---
Maslobojevas nenuspėjamas, gali iššauti. Kutkaitis irgi nėra eilinis gatvės vaikis, juolab dabar papildomai parterį pas kai ką ruošis. Bet mano galva, jei Pocevičius gerai pasiruoš, turi daugiausia šansų. Patirtis nesveika. Įdomu ką Radiatorius mano, tas pasiglamžydavo :sumo: anksčiau su Pocevičium, Kutkaitį tikrai gerai žino, o Maslobojevą a čiupyjęs? Tskant, iš pirmų rankų :punch: nuomonės laukiam :kikena:
Smauglys:
Maslobojevas kiek suprantu yra smūgiuotojas. Kas žino, ar jis moka imtyniauti? Apskritai gal kas daugiau apšviestų apie šį kovotoją. Fotkė tai nereali :clap:
radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMaslobojevas nenuspėjamas, gali iššauti. Kutkaitis irgi nėra eilinis gatvės vaikis, juolab dabar papildomai parterį pas kai ką ruošis. Bet mano galva, jei Pocevičius gerai pasiruoš, turi daugiausia šansų. Patirtis nesveika. Įdomu ką Radiatorius mano, tas pasiglamžydavo :sumo: anksčiau su Pocevičium, Kutkaitį tikrai gerai žino, o Maslobojevą a čiupyjęs? Tskant, iš pirmų rankų :punch: nuomonės laukiam :kikena:
--- Baigti citatą ---
Pocevicius geriausei atrodė kai svėrė maziau kaip 90kg,dabar ...nu jei kas bandys su juo pasigalinet per jėga gali nekaip baigtis ,Kutkaitis parako jau ragaves :-) bet maziausiai patyres tarp dalyviu ,nors kas zino ... kaskada viename turnyre pinigus jau buvo pradeje dalytis neitrauke ir manes :kikena: Del Maslabojevo tai visiskai nezinau ir nemaciau jo kovu ,bet pagal pavarde sprendziant turėtu but geras :D
Pauliukenas:
ir pas ka gi kutkaitis mokysis parterio? :-)
Steve:
Tsd Pocevičius gal koks Marco giminaitis? :kikena:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją