Visa kita > Kovos menai ir kinas
Michael Jai White (tesiam temas apie aktorius )
Raimis:
Eilinis Undisputed 525. Mačiau. Įspūdis - beveik nulinis. 2,5 iš 10
EzysGazuotas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPats dar nežiūrėjau šio filmo, bet daugelis sako, kad kovos scenos yra labai realistiškos (nors iš trailerio atrodo kitaip :chmm:). Filme vaidina kovotojai: Kimbo Slice, Gina Carano, Bob Sapp ir Maurice Smith.
Registruotis arba Prisijungti
--- Baigti citatą ---
Čia tema apie pagrindinį filmo aktorių, ir anas čia aptariamas, kaip ir jo filmas. O kovų scenų "tikrumas" lygiai toks pat, kaip filmo "Žiedų valdovas" pastatymas pagal tikrus faktus.
Edvardas06:
Mano vienas is megstamiausiu aktoriu, gal jis kaip kovotojas ir nebus labai kietas,bet kaip kaskadininkas tai puikus,ir jo technika nuostabi, galima ziuret ir ziuret,kokiu tik spyriu neisraito :) turim omeny koks jis didelis...
vaidotzzz:
Man jis patinka gal daugiausia dėl to, kad turi daug patirties skirtinguose kovos menuose (7 juodi diržai). Praktikuoja Shotokan, Kyokushin. Labai profesionalus, kaip aktorius :)
EzysGazuotas:
Registruotis arba PrisijungtiMan jis patinka gal daugiausia dėl to, kad turi daug patirties skirtinguose kovos menuose (7 juodi diržai). Praktikuoja Shotokan, Kyokushin. Labai profesionalus, kaip aktorius :)
--- Baigti citatą ---
Vat todėl jis man ir nepatinka, kažkaip įtartina tai atrodo, nors žinant (pagal visokius Discoverius) kaip ten dalinami tie diržai, tai kaip ir nieko keisto... Kaip aktorius netiriu nieko prieš...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją