Karminis - tai Storas, ne Pūgžlys. Pūgžlys - tai tas, kuriam “kaip tai praktiškai ***“ (cit.)..
T.y. - budistas.
Kastetas - nelegalus ir draudžiamas daiktas. Jei jau ir blakštai draudžiamas, tai gerai reiktų pamąstyti, kas kokiu prioritetus turi asmeniškai.
Kastetas labai susietas su kumščiu. Todėl jokio pranašumo neduoda, jei kumščiu mosuotis nemokama. Kai kas užsidaužo krumplius ir dalinai kompensuoja kasteto neturėjimą. Aišku, jei kastetas toks, kaip JAV 1918 metų apkasų “asmeninis pėstininko ginklas“, sujungiantis ir kinžalą, tai jau rimčiau...
(velnias, kažkur nuotrauką turėjau - prisegčiau!...
).
Pats paprasčiausias dalykas išspręsti kasteto legalumo problemą - tai turėti nuimamą rankos gipsą...
Toliau:
Sei-I gali paskolint, nesupyksiu, prabandysiu
Kažko pradedu abejoti - diržas yra vardinis, tad bėdos dėl to bus irgi man... :?
o apie dirzo nauda as snekejau pries konflikta o ne po jo. reikt gal dar karta perksaityt.
Diržo nauda PRIEŠ konfliktą yra tame, kad palaiko nesmunkančias kelnes. Po konflikto, matyt, irgi - nebent tu dar jį skalpams kabinti taikysi.
Tokią mintį ir turėjau dar kartą pakartoti, tik kitais žodžiais. :?
sakiau kad patrulis nepisipis, o ne kas bus po panaudojimo.
Tai prastas patrulis. Aš iš karto į “pacaną“ su tokiu diržu atkreipčiau dėmesį. Manau, kad jie irgi atkreipia, kai to nori. Taip kad, būdamas padidinto jų dėmesio lauke, nelabai jau pasakysi po to, kad gyneisi ar neprovokavavavavavai konflikto.
Kiekvienas tavo judesys ar posakis bus vertinamas, nors ir iš šalies, bet itin priekabiai.
bo po panaudojimo net ir saukstas tik apsunkins sitoacija, jai pries tai juo akis iskabines busi. kaip salta ginkla traktuos
Jei esi kelias paras nevalgęs, o kažkas bandė įkristi į tavo sriubą ir išsikabino akį, tai viskas OK dėl to tavo šaukšto... :?
Vis bandau kažkaip kažką pasakyti, bet supratimo taip ir nesulaukiu. Ką gi, ne mano kiaulės, ne mano ir pupus...
o vat pazystamas viena karta su paprastu, net ne kareivisku, dirzu uzpuoliku kai pistelejo, tas prigule kuriam laikui, daugiau niekio nereikejo, like patys issibegiojo. nauda akivaizdi
Prisiminiau kažkaip labai susietai brolių Grimų pasakas, kaip siuvėjas nešiojo diržą su užrašu “Vienu smūgiu - 7“...