AutoriusTema: Ginklas savigynai  (Skaityti 178696 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Sei-i

• Svečias
Re: Ginklas savigynai
« Atsakyti #75 įjungtas: 2004 Rgs 23, 12:04:24 pm »
Citata
Niekas nepaminejo kastetu, ka apie juos manot?

Jei ketini balsuoti, bet nerandi kuri čia nuomonė, tai rinkis vieną iš šių, artimesnių tavo įsitikinimams:

***Esu tik už improvizuotus ginklus ir parankines priemones savigynai. Ninja ir kobudo - rulz!    

***Esu už visus nešaunamuosius, įskaitant peilius, tačiau skeptiškas tikrų šaunamųjų atžvilgiu.

Tiesiog pirmoji - dar nebūtinai siekis ką nors užmušti, o antroji - jau.

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #76 įjungtas: 2004 Rgs 23, 12:28:07 pm »
Citata

O kas sake priesingai?
as paminejau, kad kartais neprotinga (pizoniska, pagal tave) nesiotis sautuva.
O tu puoli nagrinet, kaip ji paslept kur nors ir kaltini kurybiskumo stoka...
??

Tai kad neteisus esate, kolega!...  :D

Pasakei, kad neturėtum kur jo įsikišti - o tai kita “semantika“!... ;) Todėl ir apkaltinau kūrybiškumo stoka.

Kaip ir su kendo įranga.

Citata

Aciu!
TU isganytas. Pateksi i roju.

Prašom, nėr už ką.

Tik išganymą tu NIEKAIP nesuteiksi! Esu katalikas, kuris netiki netikrais pranašais, nors jie ir su juodais drabužiais laksto (vis tik ne sutana, nors sutana savaime irgi neduoda teisės būti pranašu).

O į rojų tikrai nepateksiu. Deja. Mano, kaip kataliko, didžiam nusivylimui...  :D

Citata

Kiek beziuresi i veidrodi - vistiek savyje nepamatysi Tomo Kruzo...

Na, jau pradėjai teisingas išvadas daryti - taip ir toliau!...  :D

Citata

Jei tik tau pades - visada prasom...
Nemokamai.

Nemanau, kad Zenka tokiai tavo iniciatyvai pasirašys... ;)

Citata

Baltas ar Juodas dirzas NE atskaitos taskas... Tai daugiau atspirties.

Tai vargšas aš žmogus - be atspirties taškų...  :-(

Citata

Man asmeniskai - spalva jau nebeitakoja mano nusiteikimo gilintis i pamegta mena...

Tai ir gilinkis, o savigyną palik tokiems arogantiškiems šunsnukiams, kaip aš!...  :D

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #77 įjungtas: 2004 Rgs 23, 17:50:33 pm »
Kaip sake miau-jutsu juodas dirzas Leopoldas:
Mergaites nesipykit :D :D :D

Pūgžlys

• Svečias
« Atsakyti #78 įjungtas: 2004 Rgs 23, 19:37:51 pm »
Citata
Ops, atsiprasau - pridirbau

Nieko baisaus, ištryniau besikartojančius pranešimus.  Ateityje siųsk tik vieną kartą, net jei po to ir klaidą išmeta.

Pūgžlys

• Svečias
« Atsakyti #79 įjungtas: 2004 Rgs 23, 19:39:55 pm »
Citata
Niekas nepaminejo kastetu, ka apie juos manot?

Labai praktiška, bet nelegalu.  Ir ypač blogai, jei mama pas nepilnametį sūnų suranda, kaip man ir atsitiko :-(

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2004 Rgs 23, 19:39:55 pm »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 37
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2004 Rgs 23, 20:17:22 pm »
kazkas sake kad Pugzlys karmiis zmogutis. kastetai pas karmini zmoguti? karmos tikrai nesviesina :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #81 įjungtas: 2004 Rgs 23, 21:32:00 pm »
Sei-I gali paskolint, nesupyksiu, prabandysiu :D

o apie dirzo nauda as snekejau pries konflikta o ne po jo. reikt gal dar karta perksaityt. sakiau kad patrulis nepisipis, o ne kas bus po panaudojimo. bo po panaudojimo net ir saukstas tik apsunkins sitoacija, jai pries tai juo akis iskabines busi. kaip salta ginkla traktuos :D

o vat pazystamas viena karta su paprastu, net ne kareivisku, dirzu uzpuoliku kai pistelejo, tas prigule kuriam laikui, daugiau niekio nereikejo, like patys issibegiojo. nauda akivaizdi :D
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Pūgžlys

• Svečias
« Atsakyti #82 įjungtas: 2004 Rgs 23, 23:26:54 pm »
Citata
kazkas sake kad Pugzlys karmiis zmogutis. kastetai pas karmini zmoguti? karmos tikrai nesviesina :)

Tada aš dar apie karmą turbūt net nebuvau girdėjęs :D   O dabar ir nebeturiu jokių ginklų...  T.y. turiu nunchakus ir bokeną, bet jų nesinešioju :D

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #83 įjungtas: 2004 Rgs 24, 11:23:05 am »
Karminis - tai Storas, ne Pūgžlys. Pūgžlys - tai tas, kuriam “kaip tai praktiškai ***“ (cit.).. ;) T.y. - budistas.  :D

Kastetas - nelegalus ir draudžiamas daiktas. Jei jau ir blakštai draudžiamas, tai gerai reiktų pamąstyti, kas kokiu prioritetus turi asmeniškai.

Kastetas labai susietas su kumščiu. Todėl jokio pranašumo neduoda, jei kumščiu mosuotis nemokama. Kai kas užsidaužo krumplius ir dalinai kompensuoja kasteto neturėjimą. Aišku, jei kastetas toks, kaip JAV 1918 metų apkasų “asmeninis pėstininko ginklas“, sujungiantis ir kinžalą, tai jau rimčiau...  :D  (velnias, kažkur nuotrauką turėjau - prisegčiau!...  :(  ).

Pats paprasčiausias dalykas išspręsti kasteto legalumo problemą - tai turėti nuimamą rankos gipsą...  :D

Toliau:

Citata

Sei-I gali paskolint, nesupyksiu, prabandysiu  

Kažko pradedu abejoti - diržas yra vardinis, tad bėdos dėl to bus irgi man... :?

Citata

o apie dirzo nauda as snekejau pries konflikta o ne po jo. reikt gal dar karta perksaityt.

Diržo nauda PRIEŠ konfliktą yra tame, kad palaiko nesmunkančias kelnes. Po konflikto, matyt, irgi - nebent tu dar jį skalpams kabinti taikysi.

Tokią mintį ir turėjau dar kartą pakartoti, tik kitais žodžiais.  :?

Citata

sakiau kad patrulis nepisipis, o ne kas bus po panaudojimo.

Tai prastas patrulis. Aš iš karto į “pacaną“ su tokiu diržu atkreipčiau dėmesį. Manau, kad jie irgi atkreipia, kai to nori. Taip kad, būdamas padidinto jų dėmesio lauke, nelabai jau pasakysi po to, kad gyneisi ar neprovokavavavavavai konflikto.  :D  Kiekvienas tavo judesys ar posakis bus vertinamas, nors ir iš šalies, bet itin priekabiai.

Citata

bo po panaudojimo net ir saukstas tik apsunkins sitoacija, jai pries tai juo akis iskabines busi. kaip salta ginkla traktuos  

Jei esi kelias paras nevalgęs, o kažkas bandė įkristi į tavo sriubą ir išsikabino akį, tai viskas OK dėl to tavo šaukšto...  :?  

Vis bandau kažkaip kažką pasakyti, bet supratimo taip ir nesulaukiu. Ką gi, ne mano kiaulės, ne mano ir pupus...  :rolleyes:

Citata

o vat pazystamas viena karta su paprastu, net ne kareivisku, dirzu uzpuoliku kai pistelejo, tas prigule kuriam laikui, daugiau niekio nereikejo, like patys issibegiojo. nauda akivaizdi

Prisiminiau kažkaip labai susietai brolių Grimų pasakas, kaip siuvėjas nešiojo diržą su užrašu “Vienu smūgiu - 7“... ;)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #84 įjungtas: 2004 Rgs 25, 13:07:31 pm »
blemba vakar buvau toki komentara parases :D klaida blemba pasidare  :-(

del dirzo as aisku pajuokavau :D (paskolinimo)

reiskia kad dauguma ltu patruliu prasti. nes kiek draugu turiu, sekmingai vaiksto tokiais dirzais :) spraga valstybes vidaus saugos sistemoje, bet kodelgi ja nepasinaudoti :D

gal gali aiskciau dar man durnam paaiskint kuom zmogaus suzalojimas saukstu ir dirzu skiriasi? nemanau kad aplinkybes palengvintu tiek to tiek ano panaudojimas.

pasakos nepasakos, bet sklando nevienas gandas, gandelis :) ir kazkaip draugais as linkes tiket :)

o siaip dar ir per kokia masofke kai prades sagtys is visu pusiu eit, nespesi ageukiu statyt :D

« Atsakyti #84 įjungtas: 2004 Rgs 25, 13:07:31 pm »

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #85 įjungtas: 2004 Spa 21, 13:09:04 pm »
Citata

reiskia kad dauguma ltu patruliu prasti. nes kiek draugu turiu, sekmingai vaiksto tokiais dirzais :)

Kokia atranka ir kandidatai, koks paruošimas - tokia ir kvalifikacija. Gerai, kad kariuomenę nuo nulio kūrėme - tai dabar nors tinka kažkam rimtam. O jei būtų taip, kaip lenkams su jų kariaunos “tik“ pertvarkymu?... ;) Patys sako: iš tokio kiekio, vos 1000 kareivių misijai sukrapštėm, kai lietuviai pasiuntė vos ne tiek pat, ir dar pasiųstų, jei pinigų kas duotų!...  :D  O kai į Iraką teko siųsti daugiau, tai problemos ir prasidėjo.

O mūsų policija iš tų pačių mentų atėjo. Ir sumentėjo galutinai. Pavieniai egzemplioriai oro nedaro. O mentų akademijon stojama dėl teisininko diplomo, svajojant apie advokatinius ar teisėjų tūkstančius, o ne tam, kad teisėsaugos sistemą papildyti (va iki ko privedė užsispyręs radikalas Pavilionis, nepriėmęs Vagnoriaus sūnaus į teisės fakultetą! :D )

Taip kad nėra ką čia komentuoti.

Citata

spraga valstybes vidaus saugos sistemoje, bet kodelgi ja nepasinaudoti :D

Todėl, kad jei kaimynas nužudė kaimyną ir jo nepagavo, nereiškia, kad ir tu gali žudyti, jei žinai, kad nepagaus.  :?

Dėl etinių sumetimų. Per sunki sąvoka?... ;)

Citata

gal gali aiskciau dar man durnam paaiskint kuom zmogaus suzalojimas saukstu ir dirzu skiriasi? nemanau kad aplinkybes palengvintu tiek to tiek ano panaudojimas.

Matai, nusikaltimo įrankis apibrėžia kad ir lengvinančias arba sunkinančias aplinkybes. Kurios dažnai reikšmingai keičia ir proceso eigą, ir nuosprendį.

Citata

pasakos nepasakos, bet sklando nevienas gandas, gandelis :) ir kazkaip draugais as linkes tiket :)

Aš visada siūlau išbandyti praktiškai.  :D  O jei ginklo poveikis nėra išbandytas praktiškai TAVO PATIES (ar pačio? ai, esmė musėse!), tai jis yra tik psichologinis ramentas, o ne ginklas.  :?

Citata

o siaip dar ir per kokia masofke kai prades sagtys is visu pusiu eit, nespesi ageukiu statyt :D

Jei varnas gaudysi - nespėsi. Jei minios susigrūdimas - tai ir jie patys nepasišvaistys.  :D  Bergzdžias ginčas.

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #86 įjungtas: 2004 Lap 02, 09:36:44 am »
Spėju, pasisakančių daugiau neatsiras, tai ką - rašyti apibendrinantį straipsnį į tinklapį?... ;)

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 53
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #87 įjungtas: 2004 Lap 02, 21:11:06 pm »
Geriausias ginklas tvirtas charakteris ir kovinė dvasia. O kumščiai, kojos, šaunamieji ir šaltieji ginklai tik šios dvasios išraiškos priemonės.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Sei-i

• Svečias
« Atsakyti #88 įjungtas: 2004 Lap 03, 10:19:04 am »
Citata
Geriausias ginklas tvirtas charakteris ir kovinė dvasia. O kumščiai, kojos, šaunamieji ir šaltieji ginklai tik šios dvasios išraiškos priemonės.

Labai filosofiška, bet netikslu - o gražiems meniškiems ir filosofiniams išsireiškimams skirtas Kovos meno (nes - MENO!  :D ) skyrius. Šiame man labiau patiktų tikslumas ir konkretumas. ;)

Mentalinis nusistatymas “esu kiec gezas“ - ne ginklas. Maža to, blaivus protas ir sveika nuovoka daugiau naudos turi, nei šis nusistatymas, kurio “išraiškos priemonės“ gali daugiau žalos pridaryti, nei naudos atnešti... ;) Ir, tikrai - ne (kaip spėju skubančius pasiginčyti) - žalos pačiam “gezui“, o ne jo “idėjiniams priešams“!...  :D

Tarp kitko, šaltųjų ginklų Lietuvoje irgi nėra, nes nėra karštųjų. Yra tik NEŠAUNAMIEJI, jei jau taip. ;) Tokia teisinė formuluotė yra tikslesnė. Čia aš vis apie tą patį...  :D

Atsijungęs Vaivada

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2004
  • Žinutės: 25
  • Vieta: Trakai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #89 įjungtas: 2004 Grd 01, 23:21:33 pm »
Ginklo turėjimas ir mokėjimas juo pasinaudoti teikia pranašumą prieš tuos, kas jo neturi. Manyčiau, kad ginkluotas asmuo turėtų atrodyti kitiems beginklis ir tik kilus situacijai be išeities derėtų pasirodyti, kad esi ne pėsčias. Apsiginti plikomis rankomis ne kiekvienas gali, o turin lazdą jau pasidarai grėsmingas. Ginklą reiktų pasirinkti tokį, kad pirmu smūgiu neužmuštum užpuoliko. Svarbu pačiam nepasimesti užpuolimo metu bei mokėti elgtis su turimu ginklu.
Taigi, su ginklu kuriuo moki naudotis esi pranašesnis už kitus. Jei tas ginklas nedidelis, lengvai maskuojamas, tai niekas net neįtars, jog esi ginkluotas :angel: . Tuo tarpu pats jausies saugesnis.
Fortuna non penis in manus non recipe... :-(

« Atsakyti #89 įjungtas: 2004 Grd 01, 23:21:33 pm »